500 besökare!!

2008-06-30 / 15:29:39
Vill tacka alla som läser min blogg. Idag kom jag upp i 500 besökare sedan jag skaffade räknaren. Jätte kul tycker jag. De är ni läsare som får mej att fortsätta skriva. TACK!
Kramar

Gratis Bio..

2008-06-30 / 15:00:11
Vill bara påminna er lite om gratisbio sidan.
Vore så tacksam om ni kikar in på länken och regestrerar er gratis och skriver in mej som värvare werrdogan heter jag där. De enda som kan hända för er är ju att ni kan få gå gratis på bio =)
Och sen finns väldigt mycket rabatter och erbjudanden på massa olika internet sajter där man kan tjäna både pengar och poäng.
Men glöm inte bort mej plizz!!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=47287


Några smilisar =)

2008-06-30 / 14:46:13
Som ni kanske märkt så är jag en smilisfantast. Ska ta och lägga upp några här så de är lättare att få tag på dom. Låna dom gärna om ni vill de

Hm, ger nog upp här tror jag.

Tandläkaren

2008-06-30 / 14:33:59
Hej hopp!
Nu kom jag precis hem från tandläkaren. Har lagat ett hål så nu känns de som att jag sitter å dreglar av bedövningen. De gick iaf jätte bra trots min tandläkar skräck. Tandis va så stolt över mej så
Va ju nästan så att jag kunde fått mej ett klistermärke
Måste säga att Birgitta Mossberg måste va den bästa tandisen man kan ha. Hon tar de jätte försiktigt och lugnt och har verkligen hjälpt mej för att få bort skräcken jag fick som liten.

Imorse ringde dom från Johans jobb och väckte oss. Johan fick tydligen inte ha semester och va tvungen att åka till jobbet. Stackarn. Lät nästan som att han inte skulle få ha nån semester alls först.
Men nu har han tagit ett snack med sin chef så de blev framflyttat till nästa vecka. Tur de annars hade de ju vart riktigt synd om min älskling.
Så nu får vi väl flytta fram kusten resan till nästa vecka.

Nu ska jag sitta och slappa lite tills bedövningen gått ur och sen vänta på att älsklingen ska sluta så vi kan åka upp till stallet. Måste hem till paranteserna åxå och hämta Lukasen. Han har bott där under helgen. Skönt för han att få vila utan dom små eländena
Får väl se om de blir nån ridning i stallet idag. Ser rätt mulet ut så de blir nog bara en liten longering och massa pyssel i stället.
Igår kväll efter vår promenad så kikade vi på två filmer igen. Först Van Wilder 2 (jätte kul) sen blev de Coatch Carter (grymt bra basket film)
Har beställt lite filmer från CDON.com åxå. Så nu äntligen kommer jag att få The Slaughter Rule som jag letat efter så himla länge. Hoppas den är lika bra som jag inbillat mej. Sen blev de några filmer till. Men dom kom inte idag som jag hoppats på
Hundarna hade skött sej hyffsat bra under tiden som jag va borta förut. Bara ett litet misstag  Men de va inga skor i vardagsrums fönstret iaf

Va svårt de va när alla smilisar låg där jag inte kom åt dom då, måste ju ladda upp dom hela tiden. Får nog göra ett litet inlägg med bara mina kära smilisar
Kommer snart med de inlägget ifall de är fler som vill ta del av alla mina smilisar, eller iaf en del av dom annars blir de rätt så många

Kramar

Slitsam dag =)

2008-06-29 / 20:41:33
Hejsan hoppsan!
Nu kommer vi precis tillbaka efter en lååååång promenad med vovvarna. Vart ute och gått i nästan en timme i rask takt. Gick förbi borta vid bergs gården och kikade runt lite där.
Så nu är både vi och hundarna slitna. De tar på den late =)
Vi började dagen med att åka upp till stallet. Tog och red Jumjum i padocken en stund. Men han va inte de minsta sugen på att samarbeta. Så de blev mest lalla runt i ringen lek. Johan va med och gick med hundarna.
Sen när vi kom hem så byggde vi om och flyttade hundarnas hage så den är på baksidan.
Och inte nog med de, vi klippte gräsmattan åxå =)
Sen kom vi på att vattna nya gträset och häcken skulle nog va bra. Men tror ni de fanns nå vatten då??? NEEEJ de gjorde de t inte. Så vi har slitit med att försöka få igång vattnet som kommer innifrån i en kran i väggen. Men vi hade inte alla delar och de fanns inte i forshaga så vi åkte in till Bergvik och skaffade på oss några grejer.
Men inte fan gick de få nå vatten för de. Så vi gav upp (gräset får va torrt) och väntar ut pappa att han ska göra de åt oss =)
Vi passade på att käka på BK när vi ändå va inne i stan. Annars hade vi tänkt att grilla på nya uteplatsen. Men nu har vi ju haft så mycket annat för oss så de va skönt att slippa göra mat.

Igår kväll så låg vi och kikade på två filmer Van Wilder (asbra) och 30 days of night (grymt bra rysare)
Är så skönt nu när älsklingen har semester och är med mej hela dagarna och sysselsätter mej =)
Älskar dej!!!!

Nu när vi är som spagetti i benen så ska vi slå oss ner och kolla på Van Wilder 2 =)
Ha en bra kväll/natt!
Kramar♥

Grattis Yamanys boy "JumJum" på 13års dagen!!

2008-06-28 / 19:49:44
Nu har jag forskat fram hur gammal herrn blev =)
Här kommer lite bilder under åren som jag haft äran att äga denna speciella herre♥
 Yamanys Boy
-95
E,Firm Tribute
 U,Power o´Gold

  

  

  

  

  


Bara för er att njuta över bilderna på min ögonsten =)
Som vanligt klickbara bilder!
Här kan ni kika på andra bilder jag tagit på mej och mina djur =)
http://www.pixbox.se/usr_show_id59951_page0_order1.html
 komentera gärna bilderna inne på pixbox om ni vill =)

Tur till ikea

2008-06-28 / 19:12:24
Tjaba!
Idag har vi tagit oss en tur in till IKEA. Blev lite småplock inskaffat =) sen lite grejer åt hundarna från hund och katt specialisten. Så dom har blivit redit bortskämmda idag. Godis och ben och mjukdjur + att dom fick mos och sås förut =)
Efter de hämtade vi hundarna sen begav vi oss upp till stallet.
Jummisen fyller år idag men de blev inge värre firande kanske =)
Men nytt gott vatten fick dom ute i hagen iaf. Man får vara glad att vi iaf tänker på han =)

Igår kväll va vi hemma hos Zandra och Erik en sväng. Satt mest och stre, tills vi kom på att vi va sugna på glass och åkte in till BK och köpte hamburgare och en varsin Bcool. Smarrigt värre.
Sen skrämde Z upp mej med att de är en spökhund som kör bil ute i skogarna där hon bor så jag fick ta en omväg hem =) Inte lätt när man går på allt som sägs =)
Vi har flyttat in dvdn in till sovrummet åxå så vi kan kika på film på tvn och inte på datorn här inne =)
Och så va vi å kikade på tv förut så jag blinkar som faan i ögat åt Johan *blinkblink*
Nu sitter vi och slappar lite, ska väl ta å grilla lite senare. Tidigare åt vi på Petrus kiosken =D
Nu ska jag leta bilder på jumjum till hans heders inlägg. Måste bara smyga ut och kolla när han är född =) Får väl se om han är 13 eller 15 =)
Ha en bra kväll!!
Kram♥

Hästarna skodda...

2008-06-27 / 12:23:12
Nu har hästarna fått nya dojjer på fossingarna. Ja iaf Jumjum, Gino blev bara verkad och får gå barfota ett tag till. Hovis tyckte de va bättre för hans fötter. Sen ska jag smörja med matolja.
Blev ingen motionering på nån av hästarna igår. Kan ju va skönt för Jumjum att få vila lite en dag åxå.
Ska väl åka upp snart och se om de kanske blir en liten tur på han.
Igår när vi kom hem från stallet så gjorde vi oss nachos här hemma. Jepp vi lagade faktiskt mat =) Gott som tusan blev de åxå.
Om några timmar så går Älsklingen på semester. Så då har vi massa tid att hitta på lite roliga saker på.
Kusten är inplanerat iaf. Sen ska vi väl till hans stuga och på rudskogen (gatebil?)
Ikväll ska vi ev hem till Zandra å Erik och gästa på lite där =)
Kom på nu att jag ska till tandläkaren på måndag och borra  Har riktig tandläkar skräck och är inte alls sugen på detta. Men jag tycker att min nya barntandis är väldigt bra och hon vet hur hon ska ta mej så de ska väl gå bra hoppas jag. Va ju där och drog ut en visdomstand utan att behöva lustgas sist, så då ska jag väl klara detta åxå.
Sen så fyller Jumjum år i morgon. Tror han blir 13, får kika upp de. Tycker han har vart 12 väldigt länge nu så de kan hända att jag räknat lite fel där.
Nu ska jag ta mej lite fika. Kikar väl in här igen efter stallet.
Kram♥

Tjäna pengar på sin blogg??

2008-06-26 / 14:14:38
Tänkte göra ett desperat försök att tjäna lite pengar på min blogg.
 Men hur gör man? Och hur går de till?
Vart ska man vända sej?
Har hittat lite grejer om de, men är man blond och lite små trög så fattar man inte bara sådär. Behöver utförliga förklaringar =)
Någon som kan hjälpa stackars lilla mej och berätta hur man gör? =)
Även en liten penga kan göra nytta här hemma nu =)
Nej jag är inte desperat jag inte =)
Kram♥

Hovis kommer idag!!!! wiiiieee

2008-06-26 / 12:48:50
Hallo!
Här sitter jag och spelar lite på King. Har legat och snoozat på mobilen i 2 timmar och tyckte väl för 40 min sedan att de va dax att kanske ta tag i sej själv och gå upp =)
Hovis kommer och ska sko hästarna idag... äntligen!! Ska bli skönt att få nya skor på dom så man kan börja träna ordentligt.
Igår blev de att longera Jumjum en stund igen. Han sökte sej neråt fint, men va lite slö. Skorna klipperiklappade rätt fint åxå så han fick väl inge direkt fäste från dom.
Sen satt jag å Zandra ute i hagen hos Lilleman och kliade på honom. Sen att jag som tack för de fick en massa tjuvnyp behöver ju inte nämnas.

När Johan hade slutat så åkte vi in till Bk och köpte oss lite mat sen tog vi en runda inne i stan. Hände väl inget speciellt direkt.
När vi kom hem la vi oss och kikade på en film och åt chips =)
Tog remeronen lite tidigare igår så jag är inte lika groggy och bakis idag som jag va igår. Och jädrar va hungrig man blir av dom tabletterna. Går och små äter hela tiden och är ständigt sugen på nå å äta =)
Har vart sugen på nachos sen igår så idag har vi planer på att käka de. Blir väl inte förän i kväll då.
Hovis skulle komma runt 17 tiden så jag får se om jag åker dit lite tidigare och tömkör Jumjum lite. Så blir de ridning i morgon. Han kommer väl kanske va lite öm i fötterna efter skoningen antar jag.

Tror de är nån tik som löper runt omkring här. För Pim är hur jobbig som hellst, skuttar omkring här hemma hela tiden ochj står vid dörren. Man tror att han behöver ut så man öppnar dörren och då ställer han sej där vid grinden som ett fån och bara står å stirrar. Dumma lilla hund.
Harry hade mublerat om här lite igår när vi va i stan. Ställt en av mina stallskor på fatet till en blomkruka som han rivit ner för att skon skulle få plats, sen dragit ur blomman och gnagt av pinnen. Nedrans lilla hund =)
Varför ens ställa skorna i fönstret??

Nu ska jag ta å spela vidare =)
Kram♥

Gratis Bio

2008-06-25 / 13:00:48
Mona har nu tipsat mej om en sida där man kan få poäng och gratis biobiljetter och annat skoj.
Sidan är helt gratis och om ni blir medlemmar får ni gärna klicka på länken här och lägga in mej som värvare.
Genom detta får ni själva poäng och ni skänker även några poäng till lilla mej *rodnar*

Kika in och titta vettja =)

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=47287

Hoppas att länken funkar =)
Kram♥

Inge blogga igår..

2008-06-25 / 12:31:30
Hejsan hoppsan!
En trött Wirre sitter vid datorn.
Bidde inge bloggande igår. Så jag får väl skriva extra idag =)
Är trött som tusan idag. Skulle behöva tändstickor för att hålla ögonen öppna.
Tog en remeron igår kväll (lite för sent) för de är slut på mina vanliga sömnisar. Därför känner jag mej lite bakis idag. Hela världen snurrar. Men de går nog snart ur så jag kan åka upp till stallet.
Igår va jag ute och longerade Jummisen en stund sen tömkörde jag honom. Tycker faktiskt att jag är duktig som orkat motionera honom varje dag i 1½ vecka nu. Och man ser verkligen va nöjd han är över detta.
Idag skulle jag å Zandra dit tillsammans så jag kör honom nog idag så hon kan bli med som sällskap =) Så kan ju Lilleman bli med på släp =)

Igår gjorde jag väl inge speciellt direkt.
Va å hälsade på Johan när han hade lunch och stal till mej en puss. Innan de hämtade jag Julia och passade henne under dagen. Sen åkte jag ju upp till stallet och va där ett tag.
När jag kom hem så satt jag lite vid datorn och slappade.
När Johan slutade så grillade vi sen satt vi och kollade på Hey Baberiba. Familjen äger verkligen =D Kungen är ju helt klockren.
Ne nu ska jag åka och tanka pärlan och köpa mej lite frulle sen se om jag kan få tag på Zebran så vi kan åka upp till stallet.
Ha en bra dag!
Kram♥

Go kvällen!

2008-06-24 / 00:14:15
Nu har älsklingen somnat så jag tänkte ta å blogga lite innan jag kikar på en film.
Under fm idag har jag mest slappat och vart grinig på att jag inte hade nå internet. Så jag åkte upp till stallet.
Uppe hos hästarna så tog jag mej en tur med Jumjum. Hade tänkt rida på grannens paddock, men den va upptagen så vi begav oss ut i skogen.
Han fick ta i lite i den tunga leran på en skogsväg hade lite högre tempo på han nu så han skaq bygga kondisen lite. Sen går han väl ner med tiden.
Han är het som en kamin så de skulle va skönt att åka iväg till en riktig bana med honom så han får gå snabbjobb. Men får nog vänta en månad till innan jag vågar mej ut på sånt med han. Vill ju komma igång ganska så lugnt.
Ska mest jobba på kondisen och se få ner han i vikt innan jag börjar jobba honom på ridbanan. Bättre att han får upp orken till de hela.
Försökte frissera manen på honom lite, men den blev bara kortare och kortare så jag fick ge mej. Sen är de ju någon nämner inga namn, som klippt hovskägget på en lerig häst med saxen så den va slö som tusan =)
När jag kämpat för att få manen jämn och fin hittade jag en vursting sax som jag fick gå å finslipa med. Misstänker att de inte ser allt för bra ut i morgon =)
Hur som helst så är de så himla kul att få igång han igen. Han känns ju så fräsh fast har väl inte riktigt orken än. Har ju ridit honom varje dag sedan förra söndagen. Så han borde ju börja kommaigång. Fast magen drar nog ner på tempot lite =() Ska ta å rida ner till vågen och väga honom i helgen och se hur mycket de är han behöver gå ner. Sen ska jag köpa e vitaminer till han och mineraler och kieselgur och biotin. SEn är de väl tusan åxå om han inte ska bygga muskler =)
Skulle vilja ha lite ridsällskap uppe i stallet.
Nån som är intresserad av att rida en av mina killar 1-3 dagar i veckan??
Vore såå kul om man kunde hitta en lika galen människa som mej att ha som sällskap ibland. Men de måste vara en ansvarsfull vuxen ryttare som bara vill med ut i skog och mark nån gång i veckan =)

När johan slutade så kom han hit och vi har vart iväg till Petrus kiosken och käkat lite.
Nu när va lagade mat hemma igår va vi att värda att få äta ute igen =)

Gaaaahhh!!!!!! Va han snarkar!!!!

När vi ätit så satt vi ute med hundarna lite och dom hittade en 110 taggare, som Johan givetvis va tvungen att klappa på =) Lukas hade fullt upp med bollar som vanligt medans Pimpen bara ville gå in.
Nu har vi iaf kikat på några avsnitt av Hey Baberiba igen. Kungafamiljen är ju så himla bra. Kungen är ju bara sååå bäst.
Gillar den sortens humor =)
Fast de är ju fortfarande inget som slår Scrubs =) Den serien är ju bara kult =)
I morgon ska jag passa Jullan och när jag hämtat henne så ska jag ta med henne upp till stallet så hon åxå får göra nå kul =)
Om ni känner någon som är sugen på att rida Jumjum nån gång i veckan så kan ni väl kontakta mej. Vore så kul med sällskap på långturer i skogen.
Sen ska jag försöka ta mej in på Ryttarforumet åxå. Är ju där så dåligt nu *rodnar* Men jag saknar er och vet att ni förstår att jag har endel att ligga i =)
I morgon får nog jag ett roligt paket med posten *fniss* hoppas jag. Får se om de blir nån invigning av nya saken på kvällen eller hur de blir =)

Alla bilder börjar lagras på här åxå. Har en hel drös som jag ska ta och bomba er med någon dag. Ska bara få in dom i datorn och se vilka som är värda att visa =)
Ne nu ska jag ta och slappna av lite och se om jag tillslut kan sova =)
Höres i morgon.
Kram♥

natta vaken

2008-06-23 / 00:23:09
Nu är de ju så att jag är den som är vaken igen när alla sover. Så då kan jag ju kladdalite i här.
Har verkligen haft en underbar helg.
Blir så himla glad åxå att Jogan är med och hjäloer mej i stallet och är så duktig.
Han är att bra tuff min lilla tönt ändå =)
Denna helgen har jag verkligen behövt. Skönt att barar få slappa hemma med den man älskar.
Sen om vi inte gjort så mycket spelar iaf inte mej någon roll.
Jag gillar att bara vara hemma och mysa och se på film jag.
Men festade ju i fredags för att johan skulle få komma ut lite,
Och jag börjar ju få någta underbara vänner i den kretsen jag åxå. Tack för att ni tar emot mej lixom =)
Verkligen ett helt skönt gäng.
Även om jag mätktr att vissa va rätt sviniga och behandlade vissa som skit.
Men som sagt L om du läser detta så hoppas jag att du mår mycket bättre nu. Och att du kommer fortsätta att vara med i vårt gäng. Jag gillar ju dej skafpt. Annars får väl vi leka utan de andra gänget =) Du vet iaf vem de är jag skriver om.
Vet ju inte riktigt va som hände i fredags, men vill du prata så finns jag här för dej.
Tänker iaf massa på dej och blir så arg på en viss person som va inblandad i detta. Vissa borde inte få ha flickvän.

Men som sagt Jag finns hör för dej. Och hittar järna på nå med dej någon dag. Helt utan karlar *fniss*
I morgon ska jag noh åxå bege mej ut med Jumjum, Han har gått i en vecka nu och borde börja kunna gå lite hårdare. Hovis kommer ju på torsdag så efter de ska jag börja träna båda hästarna ordentligt. Ta en varannan dag eller nått. vill få muskler på dom iaf.
Sen ska jag leva upp en seriös medryttare till Jumjum så jag kan få lite hjälp där. En vuxen denna gången som tar lite aansvar och inte ser hästar som en leksak. Vill iaf få fart på båda hästarna nu..
Lite blandade bilder kommer som sagt i morgon.

Nu ska jag nog försöka sova lite.
Hörs i motgon!!
Kram♥

Till Johan!!!

2008-06-23 / 00:09:26


Jag älskar dej över allt annat. Så bra som jag gjort dissa två månaderana har jag aldrig mått tidigare, Vi har de alltid kul och mysigt tillsammans och du är alltid lika glad.
Lovar att jag är din så länge du vill ha mej.
För jag vill ha dej för evigt.
Vill ha dej hos mej varje sekund på dygnet och när du inte är hos mej så saknar jag dej så himla mycket.
Du är allt för mej och jag vill dela mitt liv med dejl
Hoppas att vi fåt många månader tillsammans, gärna år åxå =)
Älskar dej så himla mycket!
Och jag tycker vår glassmaskin funkar vääldigt bra åxå *fniss* Speciellt denna helgen,
Kortfattat, de går inte att träffa nån som är underbarare än dej Johan, min Tönt, min Prins!!!!


Bara älskar dej sååå mycket Älsklingen!!!
Hoppas att detta bara är starten på vårt liv tillsammans!!

Puss♥

2 månaders mysdag

2008-06-22 / 23:49:34

ídag är de alltså 2 månadersedan jag och Johan träffades,
Vi har haft en jätte mysig helg. Först kalaset på fredagen då. SEn har vi i stort sett bara myst och ätit glass resten avdagen. Och kikat på lite fiim.
På kvällskvisten så lagade vi oss mat. jepp ni läste rätt, vi lagade iordning en god middag här hemma. Man får ju slå på stort när de är 2 månaders dagen lixom =)
SEn så va vi ju i stallet förut åxå. Vi va ute och körde JUmjum och jag är impad av att Johan vägade bli med =) Men jag uppskattade det verkligen.
Vi va i stallet en hyffsad stund iaf. Hade tid över att pyssla om Jumjum lite och han fick äta sin mat inne =) SEn stod Johan och höll i honom medans han åt.. =) Har börjar tuffa till sej lite nu när han vågade bli med ut och köra Jummis. Hoppas att han kommer att vilja bli med ut fler gånger. Är ju så trevligt med sällskap. Kan ju hoppaspå bättre väder nästa gåmg. För idag ösregnade det.=(

Har en annan grej vi behöver få ur oss åxå.   De är så här att Harry kom ut ur gareroben idag. Har haft våra misstankar men idag kom de fram att de är så =)

Tillbaka till 2 månaders dagen!!
Dom här månaderna har vart dom bästa i mitt liv. Har aldrig mått såhär bra och är så lycklig tillsammans med Johan. Han är verkligen min klippa. Vill att de sja va vi för alltid.♥
Du är helt klart bäst.
Släpper dej aldrig.

Jag har fått en miljon med knott bett åxå. Kliar som satan, men dom är bara i pannan, halsen och lite på hakan, vet inte om de är knott eller nå annant vidrigt djur. Kliar som fan gör de iaf.
vill inte ha stora bölder i ansiktet heller =(

Jumjjum skötte sej bra i kärran idag. Lite lagom pigg. Har ju inte kört honom på ett år. Men han verkade tycka att de va jätte kul. Så jag får väl köra oftare igen. De ger ju bra träning iaf.
Nu ska noh min prins sova och jag se på nån mer film kanske.
Har massa bilder att lägga in åxå men de får bli en annan gång de. Orkar inte de nu.

Sov så gott alla!!
Kram♥

Slapp och mysdag

2008-06-21 / 22:40:56
Tjosan!!
Idag har vi haft de riktigt lugnt och skönt. Har kollat igenom hela säsong 3 av Hey Baberiba på förmiddagen. Och på em va vi upp till stallet en sväng. På kvällskvisten har vi käkat pizza och kikat på en film som vi knappt kikat nå på =)

Har väl vart lite slitna sen midsommarfirandet med inge värre ändå.
Igår va vi hos Rally och fruga. Ganska mycket folk och alla va lite lagomt dragna =) OBS!! dit räknar jag inte dom som faktiskt stöp och rev ner inredningen *vissel*
Va iaf riktigt trevligt där ute och vi hade skoj.
Blev dock lite tråkigheter på slutet men jag hoppas att de ordnat upp sej med den lilla vännen idag och att hon mår bättre. *kramar om*
Vi finns här om du vill snacka.

I stallet idag så tog jag en tur till paddocken. Johan traskade med tillsammans med hundarna.
Blev mest lite lalla runt där så han fick röra på sej. Hände mycket där borta så att få honom till att koncentrera sej va inte så lätt.
Men vi tog ett yttepytte litet skutt =) Jumjum hade nog gärnat skuttat lite till för han tyckte att de va skit kul. Men måste ju tänka på kroppen hans.
Sen efter de blev de ju som sagt pizza framför filmen The Librarian. Men vi har inte hängt med i den så bra.
Har suttit och letat ny soffa och säng.
Blir nog att kika på ytterligare en film innan vi lägger oss.

Tack alla glada och roliga fôlk för den trevliga kvällen igår!!
Kram♥

Trevlig Midsommar!!

2008-06-20 / 15:06:28
Ha en trevlig helg alla läsare! Och ta de lugnt med snapsen =)
 

goder afton

2008-06-20 / 00:24:01
Hejhej!
Här har de varut en ganska så jobbig dag. Allt har kännts helt åt helvete.
Har inte en aning om hur jag ska junna leva nu när jag nästan inte kommer få in nå pengar.
Bröt totalt ihop förut när mamma va här. Tror inte jag pallar mycket mer motgångarnu. Hur ska jag kunna leva utan pengar?
Sälja hästarna gör jag bara inte , de är dom och hundarna som livet värt att leve och Johan förståss.
Men hur klarar man sej utan ett öre då?
Jag är inte redo för att börja jobba.
Hur som hellst så började tårarna bara spruta ur mej förut när jag och mamma skulle till grums med sadlarna. Bara small till och de kändes som att jag inte kommer klara detta. Jag orkar inget mer. Ja bara gråt å gråt och de fanns ingen hejd på de,
Får panik när jag inte vet hur jag ska göra för att klara mej.
Vill ju verkligen inte sälja nått av djuren, då dör jag hellre själv faktiskt.
skulle inte ha nått kvar att leva för utan dom. Djuren är ju mitt allt.
Får hopas att de går att lösa på nå annat sätt.

Fick iaf iväg sadlarna så nu är dom på försäljning. Hoppas jag kan få 6000 för dom iaf.
Monica hjälpte mej med hästarna idag. Jag hade verkligen ingen ork och lust. Psyket spökar nå så inni helvitti.
Glad att jag får så mycket hjälp från stallet som jag får.
Är nåstan så jag börjar gråta av att bara skriva detta =( allt känns så hopplöst. Hade jag inte haft Johan här som stöd hade jag aldrig pallat detta.

Under kvällen har jag och J legat och kikat på film .vi såg the Tattoist.Ganska bra film men jag fattade inte slutet. Men men.och jag har haft katterna i sängen som lite lugnande medel. Dom kan verkligen få en att slappna av. riktigt skönt att lyssna pppå en katt som spinner. Har dom ju inte i sovrummet annars, men idag kände jag att jag verkligen behövde dom.

Och i morgon blir de ju kalas åxå. vet inte riktigt hur jag ska orka med det, men jag vill för Johans skull. Vill ju va med honom. Jag tror att jag kommer att ta de ganska lugnt i morgon ev helt nykter. För som jag mår nu bör jag nog inte dricka allt för mycket om de går helt snett. För som jag mår nu blandat med alkohol kan sluta rätt illa. Men jag har ju J med mej som stöd.
Ska försöka få med Johan ut på en körtur bakom Jumjum i morgon =) Vill ju ha sällskap i allt detta eländet.
Ocg hovis kan inte komma förän nästa vecka *suck*
Vill ju kunna ha lite semester och inte tänka på jobbet nu utan bara ta de lugnt och hitta nya jag. Lätt när man får brev från både det ena och de andra om att pengar dras från mej.
Får hoppas att de löser sej. Jag vill ju kunna hitta på lite i sommar jue.
Nu ska jag dra nå gammalt över mej ett tag och bara gråta ut. För de finns mycket tårar kvar.

Trevlig midsommar till er alla läsare!!!
Kram♥

Johan jag älsklar dej! Puss♥

Smöla badad

2008-06-18 / 23:09:35

tjo
Smöla har ju haft eksem eller va de nu är för rubbningar hon har. Så hon får ju en massa sår.
Idag badade vi henne så nu är hon ren och fin den lilla damen. Va inga värre protester heller från hennes sida.
Ska ta å tvätta med sprit i morgon och se om de kan rena lite till. Blir de inte bättre snart får vet kolla henne igen.
Nu är hon ju iaf ren.
Såret på ryggen börjar bli mycket bättre men nu har hon fått några nya under hakan.
Hon fick ju nån hormonrubbning när hon skulle ha bäbisar så de är väl nå såbt denna gången åxå.
Eller så är hon allergisk mot något, för de har hon åxå varit.
Alltid är de nått djur som är sjukt.
Gino är ju i stort behov av hovis han. Annars så är ju iaf hundarna friska för en gångs skull =)

Nu på em har vi vart ute och vattnat gräs och häcken och vart jätte duktiga. Sen när vi kom in började det att regna *snopet*
Så nu har vi sett på film och haft katterna i sovrummet så jag fått mysa med dom lite och borstat Bäbis lite. Mysigt att ha dom i knät när man ser på film. Vi såg på Storm warning lite små läskig film faktiskt. Men ändå inte direkt bra.
Ska ta mej en film till nu när Johan har somnat.
Ville bara tala om att vi badade katten förut
Natti natti på er
Kram♥

Bilderna som jag kämpat med i flera dagar.

2008-06-18 / 16:18:13
Nu ska jag göra ett nytt försök med dom där stackars bilderna som vägrar att komma med i bloggen.
Tog några nya idag åxå =)
 Försöker med bilder på mina små ögonstenar först
 
  
 De verkar ju funka =)
 Så jag fortsätter då.
 Bilderna är som vanligt klickbara.
 
 Lägg märke till min trötta älskling i bakgrunden =)
  



Så, de va hundarna de. Lukasen hade inte fastnat på nån bild denna gången.
Nu fortsätter jag med lite Jumjum bilder. Även Gino slinker väl in på nån bild. Lite svårare att fota honom eftersom han alltid ska stå å pilla i mitt hår eller åxå sitta i mitt knä så fort kameran kommer fram.

  

  



  
  

  

  

  

 
End of story
Kanske inte så jätte roliga bilder.
Men ändock bilder på mina skönheter ♥

Tillbaka hemma

2008-06-18 / 15:43:59
Tjo
Nu hra jag vart uppe i stallet och tagit mej en tur igen.
Blev ingen direkt träning utan bara raka spåret framåt. Men herrn va pigg och glad och klagade inte alls på att fåå komma ut ytterligare en dag.
Fast även idag va de stora monster med vursting huggtänder i dikena =)
Gino fick snällt stå kvar i hagen idag åxå för de regnade och blåste så när jag va klar med Jumjums pyssel.

Fick brev från försäkringskassan idag. Inga roliga besked direkt.
Dom tycker att de är dax att dra in alla mina pengar nu och slänga ut med i arbetet. Ändå har alla mina läkare sagt att jag kan va lugn för jag kommer inte va redo att börja jobba än på bra länge så jag ska inte gå å stressa upp mej för jobbet.
Lätt att inte stressa upp sej nu då när jag troligen inte kommer att få nå pengar. Va ska jag då leva på??
Sen fick jag ju inte ett öre från försäkringsbolaget heller eftersom de inte stödjer neuropsykologiska funktionshinders grejer.
HALLÅ jag har vetat om att jag har de i 2 veckor. Men vart hemma i 3 år. Ska jag behöva straffas för att allt folk som jobbat med mej vart ouppmärksamma och inte kommit på förän nu vad som är fel på mej.
Jag har ju fått kämpa mej genom livet utan någon som hellst hjälp och inte vetat varför jag haft dom problem jag haft. Och nu får jag inget för de för att jag råkat veta om de i två veckor.
Ansökan om stöd skickade jag in om för flera månader sedan.
Så försäkringskassan och bolaget kan skita på sej om dom vill!

Hoppas iaf att de går att lösa de på nå sätt. Får ju lite lätt panik om jag ska ut och arbeta nu innan jag ens fått börja behandlingen. Vet ju inte alls hur jag kommer att reagera av tabletterna.

Ja jag vet jag ska inte gnälla, jag har de ju väldigt bra. Men när man får sånna här chockbesked så börjar man ju faktiskt att undra.

Hundarna fick va hemma idag när jag åkte till stallet för att jag bara skulle få vara helt själv där uppe och gå å plocka. Va riktigt skönt att slippa ränna runt och kolla vart dom är hela tiden. Fast de va ju en del protester här som väntade på mej när jag kom hem. Bla skor över hela huset.
Mamma skulle komma hit en sväng med hon sitter på verkstad med sin bil och har gjort de hela dagen så hon orkar sej nog inte hit när benzen väl är klar.
Hade jag vetat detta tidigare hade jag ju kunnat hämta henne. Kan ju inte va allt för kul att ha suttit där hela dagen.
Sen så kommer väl darlingen min hem från jobbet snart åxå. Har längtat massa hela dagen. ♥

Nu ska jag göra en inventering i kylskåpet och se om jag hittar nå gott.
Kramar♥

ännu en dag på hästryggen

2008-06-17 / 22:06:29
Tjenna.

Idag är jag ännu mer stolt över mej själv när jag nu i tre dagar i rad har vart upp på hästryggen.
Ringde till grannstallet i fm och frågade om jag får låna deras ridbana. Och de fick jag =) Bara de att jag vågade ringa och fråga är en stor grej för mej.
Så idag så red jag i en ny sladdad paddock =)
Darlingen kom och mötte mej med hundarna så på hemvägen fick jag sällskap av 3 hundar och två rottweiler =) (lilleman och Samira)
Sen har jag pysslat om Jummisen ordentligt och duschat av honom.
Så glad att jag orkat va i stallet så mycket som jag orkat nu i några dagar.
Hoppas att orken håller i sej.

Tidigare under dagen har jag passat en löpande Zelda. Så Pim och Harry har haft fullt upp. Fast dom fick va instängda nästan hela dagen eftersom jag vet hur de gick sist när Zelda löpte och jag passade henne *rodnar*
Sen så har jag ju kört audi helt jätte långt åxå =) hela vägen till lilla konsum *fniss*
Tror inte älsklingen va nå nervös iaf =) eller? (fick inget svar, kan ta de hur som hellst)

När vi kom från stallet åkte vi till Petrus kiosken och köpte oss lite mat så vi blev mätta och belåtna =)
Efter de har vi legat och kollar på The Spiderwick. Rätt bra f ilm faktiskt. Gillar fantasy/äventyr filmer.
Får väl se om vi tar oss en film till inna Mr somnar =)

Imorgon ska jag försöka ta mej i väg med sadlarna som ska säljas. För nu när försäkrings bolaget inte va nå snälla alls mot mej så kan jag nog behöva de där extra klirret i kassan.
Ska även försöka ta en liten tur med Jummis i morgon åxå. Lika bra att köra på nu när man har farten uppe. Får se om även Ginosen kan få komma ut lite. Beror lite på hur öm i fossingarna han är. Tror dock inte att han ömmar nåe, ser bara väldigt torr och sprucken ut. Men vi får väl traska i gräset.
Hoppas att hovis snart har tid att komma.
Nu ska jag sno mej en puss och se om älskling vill välja nästa film.

Fortsätter med dom andra bilderna i morgon eller i natt =)
Kram♥

Härlig tur med Jumjum i skogen..

2008-06-16 / 15:10:32
Tjenare hoppsan!
Nu har jag precis kommit hem från stallet.
Jag och Jumjum tog oss en härlig tur i skogen. Tog turen med hindren i skogen. Tyvärr så va mycket träd nerfällda, men de gick att trava lite där inne ändå.
Jumjum pinnade på i kurvorna och över pinnarna så jag nästan hamnade kvar i en gran. =)
Synd att han inte har lite medkänsla över att jag inte ridit på länge utan verkkligen lägger ner sej för att jag ska få jobba så mycket som möjligt *fniss*
Märks inte mer än på hans mage och muskler att han vilar hur länge som hellst. Han såg spöken och monster överallt och skuttade runt som en unghäst.
Är så nöjd över mej själv att jag vart ute och ridit i två dagar i rad nu. Är ju så härligt att bara va ute i skogen och va. Och jag mår så mycket bättre på hästryggen.
Vi va docj lite smått oense när vi skulle förbi grisarna. Jumjum ville minsann inte gå förbi där. Men efter en kvart så kom vi att förbi dom ändå =)

Hundarna har blivit motionerade ordentligt i stallet åxå, speciellt Pim som tog sej en egen tur nånstans. Stod och ropade (läs skrek hysteriskt) en bra stund innan han kom som en pil hur glad som hellst.
Efter de fick han snällt sitta i snöre.
Harry är väl fortfarande lite sliten sen igår, men han orkade iaf va inne och leka med lammen en stund. Och jaga runt efter Samira som jätte gärna ville leka med honom. Fast så fort hon sprang mot han så kutade han och gömde sej. Han är tuff så =)

Nu kommer lite bilder som jag tagit idag på kusebusarna.

Men som vanligt så bråkar ladda upp bilderna grejen så jag försöker få in dom senare.
Kram♥


flygfältet

2008-06-15 / 23:19:19
idag har de vart träff och körning ute vid flygfältet. Johan körde ett par repor och tog väl alla han körde emot. Familjebilen kan att den åxå =)
Hade med mej Harry dit som verkligen skött sej exemplariskt. Han har verkligen vart jätte duktig hela dagen. Sköttesej och skällde inte på någon. Utan lallade runt i sin lilla Harry värld.

När vi va klara på flältet åkte vi hem och hämtade dom andra två stackars krakarna som även dom skött sej bra när vi va borta.
Sen åkte vi upp till stallet och pysslade om Jumjum och sen skrittade jag en barbacka tur på honom och Johan promenerade med mä hundarna.
Jätte glad för de sällskapet och att vi gjorde nått tillsammans som inte hade med bilar att göra.
Även om jumjum va stum i fjädringen bak =)
Skönt för både oss Jumjum och hundarna att få komma ut på promenad så.

När vi kom  hem så grillade vi och de va riktigt gott med mat och trevligt sällskap.
Eftermiddagen har vart helt underbar med bara jag, Älsklingen och djuren.
När vi ätit la vi oss och kollade på Arn och hade det jätte mysigt. Bara såååååååå skönt att få ligga och mysa med älsklingen utan att nån annan är i närheten. Utan bara vi två. Bättre än jag mår då kan man inte må ♥

Nu ska vi väl snart sova tänkter jag. blir väl en film som älsklingen somnar till. Stackarn ska ju upp tidigt.
Jag skulle haft Zelda i morgon, men så blev de inte.
Så då tänkte jag att jag skulle ta å lägga den tiden i stallet i stället. Motionera Jumjum lite och sen pyssla med Svarten.
Men först ska jag ta mej en välförtjänt sovmorgon innan jag hittar på en massa =)
Nu blir de pusskalas.
Natti natti!
Kram♥

Karlstad ägde på eda träffen =)

2008-06-15 / 00:34:36
Idag har vi vart iväg på eda träffen. Vart en gånska lång dag med mycket väntan. Och inget vann vi på lotterna.
Men tillslut så kom prisutdelningen.
Vill gratta dom från karlstad som fick priser. Och framförallt Nygren som vann klassen. Första vinsten för honom, grattis grattis. Jätte kul för dej och dom andra som fick priser.
Vi fick ingenting med vår familjekombi =(

Dagen gick som sagt drygt. Och så va de ju tuttlisor där som skulle visa hur man tvättar bil.
Är helt säker på att jag hade klarat de bättre ´=) de va ju lödde kvar på bilden lixom =D
Hur som hellst va de många från kd som tog priser vilket va väldigt kul =)

När hela dagen gått och vi äntligen kunde åka hem så skulle vi ju till nån parkering och fota bilarna. Vet inte riktigt hur de gick. Men Nygren fick säker till nån snygg bild.
Efter detta så plågade jag med mej Johan in på ett köpcenter för att leta hatt åt mej. Oh gissa va vi hittade??? Värsta pärliga hatten till mej. Den fick jag av min älskling. Tack så jätte mycket ♥
Bilder på mej och hatten kommer här. Nu va jag ju rätt trött å sliten så de får ni stå ut med att jag ser död ut på bilderna =)
 
 
Tycker iaf själv att jag blev rätt söt i hatten =)
Även om jag va helt sliten.

I morgon blir de race på flygfältet.
KDR som anordnar och Johan ska dit å dra med familje kombin =)
Jag tänkte att jag skulle ta med mej Harry så han kan roa mej under dagen =) Sen är de ju bra social träning för honom åxå. att inte behöva vara ned brossan.
Värre för Lukas och Pim som får va ensamma hemma.
Kan ju va kul å se hur Harry är utan Pimpen.
På em ska vi till hästarna och ta en promenad med dom. Eller ja iaf en av dom. Johan vill väl inte gå med nån av dom *fniss*
Hur som hellst så blir de fullt ös hela denna helgen åxå.

Måste erkänna att de börjat ta på krafterna, men jag vill ju va med Johan så jag biter ihop och blir med ändå.
Går de då går de. Annars får jag väl sätta madrasser på väggarna.
Sen är de rudskogen om några veckor. Har inte en blek hur jag ska orka med dit i så många dagar, men de löser sej väl. Stuper jag så stuper jag =/
Får se om jag orkat bli med eller inte, men vill ju inte va från Johan så länge heller =(
Vore väl kanske lite kul om vi nångång kunde skippa en bil grej och bara va med varandra eller hitta på något som jag tycker är skoj.
Visst jag gillar åxå bilar, men jag kan klara mej utan dom en helg. Har lixom inget behov av att vara ute varje helg och speciellt inte nu när jag mår som jag gör.
Känns iaf som att de skulle vara trevligt att bara få en helg tillsammans utan massa andra ibland. Bara egentid med varande. För när han jobbar är han ju så trött så då hinns de inte med så mycket innan han somnar.
Jaja, han åker säkert till rudskogen utan mej om de är så =(
Önskar att han inte va så mycket för att göra saker sprecis hela tiden. Skulle va skönt att bara mysa en helg tillsammans bara han och jag. De kan väl inte va så farligt.

Hur som hellst, fortsätter jag i denna tackten kommer jag nog inte mycket löngre. Mitt psyke är grymt kasst. Men vill inte visa de för J. Vill inte att han ska tycka att jag är tråkig

Bilder från edaträffen kommer i morgon tror jag.
Tyckte de va viktigast att få in min hatt. =)
skriver av mej mer i morgon.
Kram

Orka...

2008-06-13 / 12:05:35
Inge farligt trött på allting.
Tror jag ska bege mej upp till stallet och ta en tur på Jumjum för att ränsa skallen lite.
Annars klappar jag snart ihop.
Fredag den 13e och de märks.
Återkommer nog inge mer hit idag.
Kram♥

Grattis alla Studenter!!

2008-06-12 / 15:01:23
Här sitter jag å gör ingetting.
Väntar på att Johan ska sluta.
Bär väl av in till stan sen för att se på alla som går ur. Borde ju va rätt mycket drag inne i stan idag.

Har vart ännu en fm som jag bara försökt att coola ner mej under. Måste nog börja tänka lite mer på mej själv så jag inte brakar in i väggen igen.
Har ju vart rätt mycket ett tag nu. Inte en lugn helg på jätte länge och den kommande kommer inte bli nå lugnare den. Sen nästa helg är de ju midsommar så då blir de ju inte heller lugnt.
Helgen efter midsommar ska jag iaf va hemma, även om de så blir til latt sitta ensam hemma framför tvn.
Tror inte de händer nått den helgen iaf.
Skulle bra järna vilja komma igång med Jumjum åxå. Men de finns ju ingen ork till det.
Känns som att jag bara skiter i hästarna och gör allt annat i stället. Får dåligt samvete. Även om jag vet att dom mår bra och att dom bli tillsedda flera gånger om dagen.
Känner mej verkligen helt slutkörd. Inte lätt för min omgivning att se eftersom jag går med ett leende på läpparna fast jag skriker innombords.
Ska nästan bli skönt att få dom nya tabletterna sen så omgivningen förstår att jag inte mår nå bra.
Klandrar absolut inte mina nära och kära över att dom inte märker något. Inte lätt för dom att förstå.
De är mitt eget fel att jag inte stampar foten i backen och säger som det är.
Men jag vill ju vara alla till lags åxå.
Men de löser sej väl.
Sjukskriven är jag ju redan så de gör väl inget om jag passar på att kuta in i väggen en gång till.
Måste ju gå in till chefen nån dag och förklara för honom va utredningen kom fram till och va som är fel på mej. Kan ju va bra för han att bli lite mer insatt kasnke.


Hade tydligen vart värsta krocken här i helgen som jag totalt missat. Inte så konstigt kanske för ja va ju inte hemma.
Undra vilka de va och hur de gick med dom som körde.

Skulle behöva iväg till grums med alla sadlarna som jag ska sälja åxå. Så kanske jag får in lite pengar till min ekande sparbössa.
Sen skulle ju onekligen Gino behöva en sadel som faktiskt ligger kvar på ryggen på honom. De Jumjum behöver nu är väl en längre sadelhjord så man ens får på honom sadeln *asg*
Hovis måste ju komma åxå så dom har nya skor på sej när jag ska börja rida igen. Ginos fötter är ju riktigt torra nu men de kanske ser bättre ut när han blir verkad. Brukar ju inte ha skor på honom på sommaren.
Ett under att Jummisens skor fortfarande sitter kvar. Han brukar ju vara duktig att trampa av sej dom.
Hoppas att han är ok i ryggen även när han börjar röra lite på sej. Han har ju vilat ett bra tag sedan han blev skadad nu så vi hoppas på att de läkt bort de värsta. vet iaf att jag aldrig, och inte då heller, ska låna ut han till någon igen.
Tur att de gick så bra med han som de gjorde.
Hm, detta inlägget blev att bra skumt. Är ju massa jag skrivit som bara försvunnit.
Grannes trumpinnar som jag skulle bryta av å grejer *skummt*

Sriver säkert i kväll igen när J somnat.
Kram♥

När jag ändå är igång. =)

2008-06-11 / 23:06:55
Såå himla söta bilder. Den fösta hunden skulle jag kunna ta och äta upp.
Älskar roliga och söta bilder på katter och hundar.
 
   
 Sen har vi ju Pimpen i ett nötskal =)
 
 Hahahahaha!!!!!
 Nu ska jag ge mej att bomba med bilder
*slår mej själv på fingrarna*
Kram och Go natt!♥

resten av bilderna..

2008-06-11 / 23:02:19
försöker igen..
 
   
 
 Hittade värsta fina blommkrukan utanför Lecab.
 Lukasen fick agera lite modell vid den.
Man kan få ha sååå söt bara man har mat i närheten =)
 
   
 
 Å så har vi ju dom berömda katterna som inte blivit nämda här i bloggen =)
Fick inte tag på Siri så jag kunde ta nån bild på henne, så på henne fick jag ta gamla bilder.
 Den ljusa skölpaddsfärgade med ett öga som är större än de andra är Siri.
Den mörka sköldpaddsfärgade (randiga) är Kattis.
Den gråa är Smöla och den vitsvarta långhåriga är alla våan Bäbis. Fattar inget men är världens goaste.
måste få säga själv att jag har väldigt sociala katter (förutom Siri) Dom vill alltid vara med och pratar massa med en när dom ser en.
dom är såpass sällskapsjuka att jagt inte kan ha dom som utekatter för dom stör grannarna när dom sitter ute och fikar.
Och dom traskar in i allas hus som om dom ägde hela kvarteret.
Därför lever dom som innekatter med egen veranda =)
Bäbis

Kattis

Smöla

Siri

Lite blandade bilder på damerna
  

Så, nu har jag fått med alla bilderna. Men de blir en bonusbild.

VILL HA!!!

Dagens bildskörd =)

2008-06-11 / 22:12:30

Då ska vi se då.
 Blir nog ett stort gäng med bilder nu =)
Börjar på mina små pojkar som sover♥
Inte alla som gör bilsportstumme i sömnen =) hiihii
(små bilder=klickbara som vanligt)
 
   
    
 
 Sen så har vi surgubben och den där svarta fästingen då. Johan fick stå å locka Gino med hö för att jag skulle slippa ha honom som ryggsäck medans jag försökte att få tag på Jumjum.
 Ja jag vet att Jumjum ska föla snart =)
  
  
   
 
   

  
  
 

  
  

  

  
Så de va häst bilderna de 
*pust*
För er som kanske inte vart med från början.
JumJum
Varmblodstravare på 13 år. Gått på banan tills han va 8 men håller nu på att skola om han till "ridhäst" Som ni ser på hans mage så går de alldelles utmärkt=)
Gino
Frieser hingst på 6 år.
Haft honom sen han låg i mammas mage och fick hem honom till mej när han va 6månader.
Har ridit och kört in honom skälv. Även han går ganska så lugnt nu. Mest min medis som motionerar honom. Skulle ha blivit pappa typ nu. Men tyvärr gick de inte vägen.

Så de va lite snabbfakta =)
Nu går vi över till lite allmänna bilder =)

Nu gav ladad upp bilder funktionen av så jag får fortsätta om en stund igen.
Tar resten av bilderna i morgon i stället. blev ju helt drygt detta när de bara bråkar.
Kram♥


 

Burger King igen =)

2008-06-11 / 21:23:12
Tjena!
Precis kommit hem efter en tur in  till stan. Givetvis åt  vi på BK.
Innan vi åkte till stan så va vi in till hästarna och stre lite med Z och E. Tog lite bilder på hästarna åxå men dom lägger jag in senare.
Jumjum hade krälat sej ur halva grimman åxå. men ni ska inte tro att de är bara å bafra att få tag på honom i hagen. Han börnade runt så in i h*lvete och ville minsann ha sin grimma så. Men tillslut så fick jag tag på honom. Me hjälp av havre, men de va knappt de gick då =)
Även detta kommer med i bilderna senare.
Har typ inte gjort nånting under dagen. Försökt att komma upp i 500 000 juveler på king.com bara =) De är till att vara upptagen lixom.
Imorgon är de studenten så vi ska väl åka in å se på fulla odrägliga människor i stan på kvällen. Sånt skulle ju vi aaldrig hålla på med lixom.
Tur för mej att jag får komma in och se lite som inte tagit studenten själv =)
Senare blir de väl till att kolla på Arn hade vi tänkt oss. Vet inte om de blir till att klara 8an först =D

Hästarnas fötter börjar bli riktigt kassa efter de torra vädret. Får försöka att få ut hovis så snart de går.
Vill ju komma igång och rida Jumjum igen. Han är onekligen rätt tjock nu. De kommer ni se på bilderna sen.
Har tom tagit kort på katterna som inte fått vara med inne i bloggen nått än.

Till helgen blir de Eda träffen på lördag och flygfältet på lördag. Johan ska dit å rejsa med Ådin (läs familje kombin)
Ev ska vi kanske ut och käka lite med L och G på lördag kväll, men får se hur de blir.
Hur som hellst så blir de full fart denna helgen åxå.
De är Tramsträff (Tingetträff) på High chaparall, men de ser rätt mörkt ut med att åka dit nu.
Hade vart riktigt kul om Z och E hade blivit med dit dock.
Sen hade de ju vart super kul att träffa alla Tingarna åxå. Men de får väl bli en annan gång hoppas jag.

Nu skaj ag ta å få in bilderna i datorn så jag kan lägga ut dom här sen så ni får se på mina knubbsälar och mina katter. Tog jätte söta bilder på Johan och Harry igår åxå när dom typ låg och sov på samma kudde. Helt toksöta båda två.
Ha de så gott tills nästa inlägg kommer =)
Kram♥

God natt alla!

2008-06-11 / 00:41:31
Är för virrig för att kunna skriva allt  för mycket nu.
ville bara säga godnatt, skriver lite mer om denna dagen i morgon..

Natti natti!!
Kram♥

Mer Bugrun bilder

2008-06-10 / 22:22:46
Tipsar om Nygrens hemsida där han nu lagt ut bilder från helgen. Kul å se foton från en som kan ta kort =)
Kika gärna in där för fina foton.
http://www.eriknygren.com

lägger till den andra sidan han har åxå =)
www.pho2.se

100e inlägget!!!

2008-06-10 / 14:07:31
Jaha, va ska man skriva idet då??
Tycker jag har vart riktigt flitig med att blogga den tiden som jag haft bloggen.'
Tackar Mona som fick mej att börja.
För de är ju riktigt kul.

Nu har jag äntligen fått in bilderna från helgen i bloggen åxå.
Kanske inte så roligt för andra att se, men vi hade skit kul iaf =)

Har inte orkat göra så mycket under dagen.
Är kraftigt sliten efter helgen och skulle hellst vilja gå i ide.
Mår inge vidare nu när jag inte går på några tabletter heller. Känner mej alldeles matt och utsliten.
Skulle verkligen behöva få nå gjort här hemma för de ser ut som ett slagfält med all lera och jord som hundarna drar med sej in.
Men jag känner mej för tillfället för svag för att städa och plocka.
Johan är väl på jobbet och sliter han. Lite pinsamt att jag bara går hemma på dagarna och inte gör någonting.
Men jag ska ju egentligen inte ta ut mej för mycket heller.
Och nu vet jag ju varför jag mår som jag mår. Först då så har vi ju hållt igång rätt mycket den senaste tiden. Och sen inga tabletter på de. Och värmen gör väl sitt åxå.
Hoppas att jag snart piggnar till iaf så jag orkar åka till mina hästar och iaf klappa lite på dom.
Jumjum har ju vilat såpass länge nu så han dör nog inte av att vila ett gäng med dagar till.

Ikväll blir de lugnt. Film och nå gott att äta tänker jag. Får väl se om J kommer hit eller om han sover hemma hos sej i natt.
Han borde ju åxå vara sliten.

Jädrar va de blåser ute då! Tro att sovrumsfönstret trillar av snart =o
Hundarna är nog rätt nöjda över att ha ´mej hemma igen. Dom ligger tätt intill mej hela tiden, och reser jag mej så reser dom sej =)

Hoppas Nygren snart får ut sina bilder från helgen åxå. Kul å se va någon som kan fota kan åstakomma efter helgen =)
Nu ska jag fortsätta att slappa och se om viljan och orken till något vaknar till liv igen.
Kram♥

Bilder från Bugrun 2008

2008-06-10 / 13:52:10
Blev ju inte så himla mycket bilder på bilar docj. Men jag börjar med dom vi har.

Här är iaf ditresan med ett stop för att kissa och köpa nå gott.5 bilar va vi så långt =)
(alla bilder är klickbara)
 
 Lite tufft att vår bil syns i speglingen på Nygrens lack.
  
 
   
Bolfen och Gôlfen
Och onekligen jag


Sen är vi väl på plats på campingen.
Raddade upp bilarna på våran EGNA parkering som HÖRDE till våra tält.
   
   
SPEn

Sen kom de värsta pärliga bilen och hälsade på oss på campingen. Lägg märke till alla fräna detaljer.

  
  
Alla våra bilar på rad igen

Här är Johan Erik Tompa och Stoffe ute och leker.

  

 
Lite bilder från utställningen
  
   
   
    
 

  
 
Ja de va väl dom bilderna som vi hade på bilarna.
Nu hoppar vi över till de roliga.
Party och Camping bilderna.
Vill ännu en gång tacka för de trevliga sällskapet vi hade.
FôrshagaborNygren och Linnea) Arvika bor(Jesper Johannes och Anders) och inte minst Körpen med sitt skåne gäng. Tack Tack!!
   
   
   
  
Här har vi nog dom bästa tältgrannarna =)


_________________________________________________________________________
   

   

   
   
   
   
   

    
   
 

  
 


HATTEN!!! Kolla hatten!!!

VILL HA!!!

 
  


Grabbarna grus!!
 
hrister petterson Tjalalalallaaa!!!
 
Ungefär såhär är de vår helg sett ut. Massa sol och kalas. Lite mindre kolla på bilar, men de har iaf vart super roligt.,
Tack Älskling för att du stod ut med mej hela helgen.
Kram♥



Vart tar inläggen vägen??

2008-06-10 / 00:13:58
Har blivit såhär flera gånger nu att de jag skrivit aldrig kommer med inne i bloggen.
Va gör man då för fel tro.
Eller kommer dom dit till slut?
Kram♥

Hattar!!

2008-06-10 / 00:08:53
Har hittat några i de stuk som jag vill ha. Dom liknar ju sånna som Blues Brothers hade eller något.
Här är iaf några snygga som jag skulle kunna tänka mej att ha =)
 Vet ni vart man kan hitta så hör av er!
Tack på förhand



sen kommer de en bild som jag hittat i någon annans blogg, hoppas inte den personen tar illa öpp att jag bara lånade bilden. Hatten är ju så snygg,

Va tror ni? kan någon hjälpa mej? Vill verkligen ha nå liknande.
VILL HAA VILL HA!!!!!

Sova va de ja. Kan ju inte sova innan jag hittar de jag söker. Helt jobbigt att ha lite tvångstankar som stressar upp mej så jag inte kan sluta tat tänka på de jag kommit på.
Men nu har jag ju iaf kommit en bit på väg i letandet.
Hoppas någon kan hjälpa mej iaf.
Kram♥

Letar hatt

2008-06-09 / 23:48:06
Jag skulle vilja ha en ny såndär mordern hatt. Sån som är lite upåt böjd på ena kanten. Typ kändis hatt.
Fick låna en lite snabbt av en kille på Bugrun och nu ångrar jag attt jag inte frågade vart den var köpt. Tror jag skulle passa bra i en sådan.
Frågan är ju bara vart jag får tag i en.
Någon som vet?
Skriv görna läng och tipsa mej om ni vill =)
Bara jag får in bilderna från helgen så ska ni få se vad jag menar för någon.
Ska se om jag kan hitta nån bild på nätet åxå.

Nu under kvällen har vi ätit lite kebab alexander och sen spelat super mario.
Men nu ligger älsklingen här och sover.
Helt underbart att ha honom här. Och att få ha spenderat hela helgen med varandra. Vi hade det jätte mysigt och han va ju så go när han tog hand om mej när jag trodde jag skulle dö. Han är verkligen min klippa.
Mer omtänksam kille går nog inte att hitta.
Därför jag älskar honom så-
J och L va här en snabbis förut med sin bil åxå. Den lät inte som den skulle, de hörde till o med jag =) Men snygg är den.
Sen när vi hade spelat lite så la vi oss och snackade och kollade efter bilder från helgen.
Sen *poff* så somnade han =)
Pim och Harry har vart på hugget nu i kväll. Började med att dom knyckte en varsin jalapeno. Tycker dom borde bli dåliga av den, men dom har vart extrema nu på kvällen med å härja järnet.

Till helgen är de tinget träff på High chaparall och Eda träffen. Får väl se vilket av grejerna jag får med mej Johan på.
Skulle iaf va kul att träffa Tingarna på HC.
Annars får jag väl bjuda hit dom i sommar.
Nu ska väl jag se en film sen sova.
Bilder från helgen lovar jag kommer i morgon.
Även om de är mest party kort och mindre kort på bilar =)
God natt och sov gott!
Kram♥

Borta bra men hemma bäst..

2008-06-09 / 17:52:54
Go kväll!
Har precis stigit upp ur sängen typ. Sovit nästan hela dagen. Va uppe en sväning i några timmar men sen däckade jag igen.
Nu har jag iaf vart ute och vattnat min gräsmatta och Johan va här och vände i dörren =)
Tror bestämmt att jag verkligen behövde den vilan jag tagit mej idag. Är verkligen helt slut efter helgen.
Skulle ju ha stäsat och grejer men jag orkar verkligen inte idag. Ibland måste man bara få ta de lite lugnt.
Johan kommer väl snart tillbaka så då tänkte vi oss att vi skulle köpa en pizza.
Har kikat runt lite efter bilder från Bug run, men de är mest bilder på dom äldre bilarna. Så vet ni någon som har massa bilder kan ni väl skriva en komentar om vart man kan hitta dessa =)

Vrååååål!!! Harry har kntckt en flipflop av mej igen som han så snällt smaskar på. Nedrans hund..

Nu kom herrn i huset tillbaka.
Höres senare.
Kram♥

Helgen på Bug run =)

2008-06-08 / 21:29:36
Tjenixen!!
Nu har vi kommit hem från vår lilla semester.
Har försökt att skriva från mobilen men efter att jag skrivit värsta långa inläggen som sen inte gick att posta så tröttnade jag.
Vi har iaf haft det jätte trevligt. Bodde på den lugna campingen och de fick vi väl äta upp lite.
Vi va ett gäng på 9 pers och slog oss ihop med våra skånska tält grannar. Så vi va väl en drös på runt 20 pers.
Fredagen hände de ju inte så mycket på mer än ditresan och sen grillningen på kvällen. Lördagen va vi in och käkade lite i mjölby och sen blev de grillning på kvällen och massa cider drickande.
När vi vart i mjölby och kom tillbaka till våran tältplats hade en idiot till korkskalle parkerat sitt tält och bil på våra parkeringar.
Så vi bara, jaha tror ni dom som bor i dom här tälten gått hit eller??
Efter att vi på ett så moget sätt "råkade" stänga in hans tält mellan våra bilar så kom han tillslut och bar undan sitt tält =) 1-0 till oss Mohahah!!!
Kvällen på lördagen va riktigt lyckat. Först kalas på campingen men efter att vi fick klagomåö på att barnen i tälten ville sova så fick vi gå vidare till party campingen.
Där va de live band som spelade och värsta öset.
Christer petterson TJAA LALALALAAAAA!!!!!
Eftersom jag drack lite för mycket för min lilla kropp så trodde jag att jag skulle dö innan vi kom tillbaka till vårt tält igen. Kändes som någon högg kniven i mej och jag kunde inte andas för 5 öre.
Men va gör väl de när de går över
Efter att vi tagit oss tillbaka till tältet och jag lagt mej och slappnade av lite så gick de tillslut över iaf. Johan va en ängel och erbjöd sej att bära mej tillbaka till tältet ♥
Kan lova att de inte vart nån lek att sova i tält, kallt som faaan och fuktigt och slibbigt. Första natten som jag ca 15 min.
Imorse så stäldes klockan på halv 6 för att vi skulle iväg och tvätta bilarna. Alla va sååå duktiga och gick upp, utom jag som äntligen hade somnat och sov då vidare.
Under dagen idag har de inte hänt så mycket annat än att vi suttit och suttit istort sett. Vi drog oss hemöver lite tidigare då vi va trötta som tusan. Kan lova att de är riktigt skönt att vara tillbaka hemma igen.

Hundarna har skött sej jätte bra och inte vart till några bekymmer alls för mina päron. Dom har tom sovit i sängen under täcket med mamma. Gött för henne de =)
Så nu va dom så gulliga och erbjöd sej att passa hundarna till helgen igen när vi ska till Eda träffen =) Värsta lyxen.

Kommer att berätta lite mer om vår helg samtidigt som jag lägger in bilderna. Lite lättare att säga va vi gjort när man kan sätta bild på de hela =)
Vädret har iaf vart helt strålande hela helgen och solen har värmt en hel del. De är bara att kolal på min kropp så förstår ni. Jag=kräfta
Bränner som tusan på fötter och knän. =)

Tackar alla trevliga människor vi haft med oss under tiden vi vart borta, för en trevlig helg!!
Hoppas vi får mer sånna träffar!

Christer Petterson Tjaalalalalalaaaaa!!!
"Det här är den luuugna campingen"
Kram♥

Grillar på campingen

2008-06-07 / 00:31:39
Hejsan. Nu är vi framme och på plats. Har väl iofs vart här ett tag :-) va ingen farlig kö innan vi ens kom in. Tog två timmar. Sen få upp tältet. Men vi har vart å handlat och nu grillar vi. Har även spanat in grannarna som va 12 pers för att få upp ett tält. Sen ett tält i d stora tältet. I morgon ska jag träffa krålus och sen fixa mej en Bikini så jag inte får sträck på kroppen. Solen lär ju ta ganska mycket. Nu sitter vi framför en brasa och dricker öl och lägger på pinnar på grillen. Vi är på lugna campingen men vi håller igång hela denna sidan. Om inte annat så lyser vi upp allt och ger de värme :) mysigt har vi iaf. Jag och linnea och en hel drös med killar :) saknar hundarna lite. Typ ganska mycket. Vi ska tydligen iväg på bil träff nästa helg åxå. Men då ska dom fan me mej :) nu ska jag ta å gå på den nedrans toan. Läs bajamajan sen ska vi gå til andra campingen. Sen ska vi sova i vårt fina tält. Kram på er.

Hejdå!

2008-06-06 / 10:23:28
Nu är allt inne i bilen å klartr. Ska bara lämna hundarna i kil sen ska vi in och fixa partytält sen bär de av mot mantorp.
Ha en trevlig svensknationaldag, och gör inget som jag aldrig skulle ha gjort =)
Kram♥

Packat och klart...

2008-06-05 / 22:06:14
Go kväll!!
Nu tror vi att de är färdig packat. Bara täcken å kuddar som ska slängas in till möran.
Tiderna är ändrade så vi ska åka tidigare till möran. Så jag måste gå upp tidigare så jag hinner duscha och pussa massa på min lilla älskade Pimp.
Vi va in till bergvik en sväng förut och till bolaget. Så nu är allt sånt fixat. Sen åt vi på Max.... ovanligt med utemat =)
Sen va vi upp till stallet en sväng och snackade med Z och E. Och klappade lite på bäääsa och hästar.
När vi kom hem talade grannen om för mej att jag inte kan ´lämna mina hundar ensamma för Pim hade stått i fönstret och ylat i två timmar. Så där fick jag svaret på de.. Han står verkligen i fönstret hela tiden när jag är borta. Stackarn, nu fick jag ju ännu mer dåligt samvete över att jag ska lämna honom hela helgen.
Har tagit några bilder på mina ögonstenar iaf som jag kan titta på under resan om jag saknar dom för mycket =)

Kan lova att de blir rätt fullt i golfen med all packning. Johan tyckte att jag skulle ha väldigt mycket kläder med mej för bara en helg. Men hallåå... jag är ju tjej, måste ju ha lite att välja på ju. =)
Sen ska man ju ha med sej dusch och tvätt saker och skor och annat bra å ha grejs.
De viktigaste är nog dräparen och salubrin =)
Kameran och mobilen är på laddning så jag kan plåta allt och även uppdatera lite i bloggen under resan. Så får ni vara med åxå =)
Får väl se om jag lär mej att få in bilder från mobil till blogg åxå. Är ju nog så svårt att få in bara inläggen från mobilen.
Men jag fick ju iaf in räknaren =) *stolt*
Nu ska vi nog se en film och slappa lite innan vi går å lägger oss. Har tagit en kall öl åxå för att riktigt varva ner =)
Ha en riktigt underbar och skön helg allihopa, för de ska vi se till och ha.
Kramar Wirre och Johan♥

Busbilder på mej och Johan

2008-06-05 / 14:49:04
Vi satt ju och drack lite en kväll när vi grillade. Och då hittade jag ju en massa inställningar som vi va tvugna att kolla hur dom blev på bild. Många busbilder blev det =)
Dock är inte bilsportstummen med så jätte ofta. Johan du måste bättra dej med detta =D
 Då börjar vi då.
 Älsklingen min får börja att vara med =)
Älskar dej!♥
 
   
  
  
 
  
 
Min hundrädda pojkvän
   
 
  
 

Här är några som grymt gärna skulle vilja ha lite kött.
 
Och här har vi en som helt enkelt tar för sej
   
Slutet gott, allting gott!
Har massa mer busbilder, men vill ju inte tråka ut er så jag tog bara med dissa.
Hoppas ni iaf fick lite roligt åt dom.
Kram♥


 

Bildbomben jag pratat på.. På hundarna

2008-06-05 / 14:01:07
Gör ett nytt försök med den där bombningen som jag sa att jag skulle fixa =)
Bilderna är klickbara.
 
 Jääääj en bild fick jag in iaf. Då är de nog bara att fortsätta =)
  
 

  
 

   
  
 

Och där gick de tydligen inge mer
Försöker igen när jag startat om datorn.
 ........
 Så nu är datorn omstartad, får se om de går bättre nu.
 Fortsätter med hundarna lite till =)

  
  
 
 
  

  
Så de va de det. Hittar kanske fler på hundarna, men jag har lyckats få in nån konstig inställning som jag måste kolla upp innan jag hittar på nå mer.
Kram♥

Räknaren..

2008-06-05 / 13:42:56
Ibland ska man att ha tur =)
tänkte att jag skulle vilja ha en räknare som Tess har på sin blogg.
Hittade räknarna iaf men visste inte hur jag skulle göra sen.
Men på första försöket att få in räknaren bland alla andra koder så lyckades jag. De är till att vara säker ibland
Är nog jag som är data snillet tror jag.

Har inte orkat vara ute så mycket mer i solen. Vill ju inte bränna mej heller.
Men jag borde nog städa, men hur kul är de då.
Fast de är rätt skönt att komma hem till ett rent hus på söndag. Undrar om man kan få mamma till att städa åt mej under helgen *fniss*

I em bär de av till bolaget så vi har lite förfriskningar i helgen. De måste man ju ha när de kommer vara varmt och soligt. Då måste man ju ha nåe att svalka sej med
Idag ska vi packa allt åxå så de bara är att åka i morgon. Behöver väl lite tid för att säga hejdå till Pimpen  Kommer sakna han sååååå mycket.
Men de ska iaf bli kul och skönt att få spendera en helg borta med Älsklingen. Får försöka att se ljuspunkten i de hela.
Sen kommer jag ju lägga in bilder på hela alltet när vi kommer hem. Om de nu går att få in bilderna här.
Va ju helt teknisk och snickrade ihop katternas uteplats igår åxå. så dom kan nöjt vara ute igen utan att jag behöver leta efter dom.
Hade ju vart lite pinsamt om dom gett sej på grannens höns eller nått.
Dom kommer väl få vara inne under helgen mest eftersom mamma ska va här och hon vågar väl inte släppa ut dom när dom är så bra på att rymma.
Kan någon sparka mej i baken så jag börjar städa???
Helt tråkigt och på tok för varmt för att göra de.
Kram♥

Älskar dej mest av allt!

2008-06-05 / 11:09:51
Johan du är mitt allt. Älskar dej så himla mycket. Varje sekund utan dej är som flera år. Vill för alltid ha dej nära. Och att vi för alltid ska vara såhär kära :) du är mitt allt och utan dej skulle dagarna bli natt. Du finns alltid i mina tankar. Älskar dej. Puss

Sol badar ute.

2008-06-05 / 11:07:00
Hej på er. Nu ligger jag ute i solen igen. Får se om detta funkar idag. Igår ville de sej ju inte alls. Gör även idag ett försök att bli åt med dom vita sträcken på kroppen. Igår kväll spelade vi lite tvspel och så la vi in några åt johans kompisar på min msn, eftersom han är här typ jämt på kan de ju va kul för han att ha lite polare där åxå :) i morgon bär det av för oss. Börjar bli jätte nervös över att lämna Pimpen. Men va fan, de som inte dödar de härdar. Och jag tvivlar på att jag dör utan kniv. Ska få träffa trams krålus i helgen åxå. Jätte kul. Första tramsare som jag träffar. Så de blir väl på dagen på lördag. Sen på kvällen blir de kalas. Blir väl nån cider på fredag kväll åxå så man har nå att göra när vi bygger tält:) fått tips från tess åxå om hur man får in räknare i bloggen. Så de måste jag pröva sen. Blir väl stallet i kväll åxå. Måste pussa på hästarna innan jag åker åxå. Vet inte riktigt vem som ska ha hand om dom i helgen än, men de löser sej väl. Är ju inte så mycket att göra där uppe nu mer än att ge dom mat. Nu ska jag vända på mej. Kram

Bugrun

2008-06-04 / 21:03:39
Detta är de som vi ska iväg på =)
OBS! Kopierat från bugruns hemsida..

BUG RUN CLASSIC OCH HIPPIETEMA TVÅ NYHETER PÅ 25-ÅRSJUBILEET!

6-7-8 juni firar Big Bug Run Fun 25 år! Festen pågår i tre dagar, med alla typer av VW! Speciellt för 25-årsjubileet arrangeras Bug Run Classic, utställning för luftkylda VW.



Det här är en gammal bild - men i år kan det se ut så här igen, när
Bug Run Classic arrangeras! Söndag 8 juni från kl 11.30, aircooled only!

Här lite prov på allt du kan göra under jubileumsträffen 2008:
  • Kör på racingbanan! Alla kan testa sin egen bil på STCC-banan utan extra kostnad. Anmäl dig, efter en säkerhetskoll är det på med hjälmen och så kan du ställa dig i kön.

  • Kör på dragstrippen! Testa vad din bil går för på 400 meter, utan att det kostar extra. Anmälan, säkerhetscheck, hjälm på. Kö till starten + fullt på läktarna = snart tänds gröna lampan!
  • JUBILEUMSUTSTÄLLNINGEN!!! Vem har byggt coolaste bilen till 25-årsjubileet - kolla Europas mest prestigefyllda VW-utställning i 25 klasser! Expertjuryn belönar snyggaste byggena & bästa originalbilarna i luftkylt och vattenkylt. Publiken röstar om People's Choice - Best in Show! Specialpriser till Bug Run Classic, Bästa Hippie, Bästa Motor, Bästa Lack och Bästa Innovation.

  • Bug Run Classic! Jubileumsutställning med möjlighet att drömma sig tillbaka. Allra första året (när bilden på bajavinnaren här ovan togs) deltog 24 bilar på Bug Run. På söndagen i år finns det möjlighet igen att se bilar utställda på STCC-banans startraka! Chans till picknick i gräset och folkmyller!



  • Vi utser bästa hippiebussen! Vi vill se "peace, love and understanding" på utställningsområdet! Pris till häftigaste hippieekipaget på söndagen - och då räknar vi in förare och passagerare också, så nu är det dags att låta håret växa...


  • Alla nya VW-modeller på plats, vill du provköra? Förra året fick Bug Run premiären för nya VW Passat R36! I år blir det en unik tjuvtitt på nya Passat CC, svenskdesignad och verkligt supercool. Chans att köpa fräna VW-prylar i coola Volkswagen Lifestyle-trailern!
  • Hårresande medåkning i rally-Tiguan och Touareg på rallyväg så gruset sprutar. Om det ädnå inte räcker: vågar du sätta dig i bilvändaren "Vippen"?
  • Kolla alla nya stylingtillbehör - från ljudanläggning till däck.


  • Branschutställning med företagsmontrar. Här finns mycket att kolla på och göra. Som förra året när det gick att tävla om fina skruvdragare från DeWalt.


  • Stor marknad för privatsäljare. Hitta de unika delarna som inte finns i butik! Boka plats tidigt. OBS! I år numrerade platser!


  • Bug Sprint - dragracing 400 meter med Skandinaviens snabbaste folkvagnar! Top 8 = överladdat, Quick 16 = sugmotor, FWD = framhjulsdrivet, Wasserkühler = vattenkylt! Räkna med rpm och hög puls!
  • Formel Vee - luftkyld racing som på 60-talet - men tro inte att det går långsamt för att bilarna varit med ett tag...
  • VW Racing - moderna racer-VW visar snabbaste varvet i dag!
  • Volkswagen Racing Special. Vem rattar bäst i manöverprovet på tid med VW GTi-klubben? Pris till snabbaste och jämnaste tid.




  • Partycampingen med musikscenen live! Lördag kväll på campingen är vikt för grillen, kollen, musiken, nice chicks & cool guys. Live-musik från partyscenen!


  • Gratis effekttest på rullande landsväg. Kolla dina hp! Vem presterar högsta effekten?
  • Miss Bug Run delar ut de unika specialtillverkade priserna!
/BUGRUNNERS

Reservation för ändringar i programmet.


 

Hemska mardrömmen..

2008-06-04 / 15:00:28
Inge farligt trött på mardrömmar nu.
Men den jag hade i natt va verkligen jätte jobbig.
Och även när jag vaknat till lite och somnade om så fortsatte den. Så jag vaknade i panik flera gånger utan att bli av med hemskheterna.
Annars brukar man ju vakna till och så fortsätter inte drömmen när man somnar igen, men de gjorde denna.
Vi var på en fest med alla Johans kompisar. Mitt framför ögonen på mej så strular Johan med en annan tjej.
Första gången får även han panik över att jag såg de, men sen blev de bara värre och värre. Och han blev elakare och elakare och gick bara längre hela tiden.
Alla va skitsura på mej och typ bara skrek åt mej.
Sen va vi på en bilträff med massa folk omkring oss men han fortsatte att bara frysa ut mej.
Hoppas att detta inte är en sanndröm för då vet jag inte om jag vill åka i helgen =(
Vill inte förlora min älskling ♥

Så nu under dagen har jag haft en jobbig hemsk känsla inne i kroppen av denna drömmen, och jag hoppas på att få massa mys å gull sen när älskling kommer hit så de känns bättre.
Vill inte ha mer mardrömmar nu. Har haft flera varje natt hela veckan och förra helgen.
Tar ju för de första grymt på kroppen och psyket att inte kunna sova ordentligt. Men de blir ännu värre när man drömmer hemska saker när man väl somnar. Detta gör ju att jag inte vill somna och då hamnar jag i en ond cirkel.
Men i natt ska jag sova gott iaf...hoppas jag.
Kram♥

mobil inlägget försvann =(

2008-06-04 / 14:53:10
Hejsan!
Skrev värsta långa inlägget på mobilen. Men de försvann tydligen.
Har iaf legat ute i solen och försökt att få bort bikiniränderna. Vill ju va fin i helgen =)
Om jag lyckats vet jag inte riktigt, men lite mindre synliga är dom väl iaf.
Har haft Zelda under dagen åxå så hundarna har haft fullt upp hela dagen med att leka och busa.
I em blir de väl till att fira älsklingen lite och ge han presenten.
Och efter drömmen jag haft så lär jag ju behöva massa kramar och kärlek =(
Men den skriver jag mer om sen. Hemsk va den iaf.
Ska bli skönt att ta en sömntablett i kväll och veta att jag får sova utan mardrömmar.
Kram♥

Grattis på Födelsedagen Älsklingen!!!

2008-06-04 / 00:11:45

Grattis gubben på den dagen då du blir äldre =)
Är ute i god tid och grattar dej iaf.
Fast nå paket får du inte förän i morgon *hiihii*
Hoppas att du får en bra födelsedag och att vi får de lite mysigt i morgon kväll tillsammans.
Älskar dej mest av allt!!!♥
Pussar från Din Dodis!

Separations ångesten smyger sej på...

2008-06-04 / 00:08:59
Börjar få lite panik över hur jag ska klara mej utan Pim i 3 dagar. Vi har inte under dom 2 åren jag haft med honom sovit utan varandra en enda gång.
Kommer att storböla när jag ska säga hejdå till han på fredag.
Ja jag vet de låter jätte löjligt, men de är faktiskt jobbigt för lilla mej. Och de kommer vara minst lika jobbigt för Pim. Han kommer att gråta hela tiden när jag är borta. Får se till att köpa med nå fint till han innan jag kommer hem.
Harry bryr sej ju inte så mycket han. Lite lygnare i psyket än både mej och Pim. Och Lukas är ju van vid att sova hos mommo och moffa han.


Nu har Johan åkt hem efter ett litet besök här. Vi har kikat på en film Knock Knock tror jag den hette. En rysare va de iaf.
Funderar på om jag ska lägga mej och kolla på Sweet home alebama nu och förhoppningsvis kunna somna och hoppas ännu mer på att slippa mardrömmar.
Skönt att jag får sömnisar i morgon iaf.

Den där bildbombningen gick de ju inge vidare med heller. Stod bara att sidan inte kunde visas när jag skulle ladda upp bilderna. Så jag tröttnade. Får försöka igen i morgon.

Imorgon (typ nu) fyller min prins år åxå. Helt gammal å grejer *visslar*

Nyss när jag va ut med hundarna så hittade dom en 110 taggare ute på gården som spottade och fräste åt dom. Harry blev livrädd han. Inte lätt att va så liten och få tampas med nån som inte är de minsta större =)
Ne film va de ja.
Natti!!
Kram♥

Men varför vägrar de att funka med bilderna!!!

2008-06-03 / 20:07:29
Fortsätter väl med att försöka få in lite bilder då. Skam den som ger sej lixom.
Nej men vägra att fungera då
Blir så trött....

 

Bildbomardering =)

2008-06-03 / 19:29:26
Börjar med bilder på mina nyinköp. Inte flipflopisarna för dom har Harry mördat under dagen  Men iaf mina andra nya skor och min nya klocka.
 
 Syns kanske inte så jätte bra på den bilden. Men lite iaf.

Sen fortsätter jag med bilder på hundarna

 
Men va tusan!!!!!!!
Mitt internet bråkar så jag kan inte lägga upp några bilder jue..
Försöker senare igen.
Förbannade skit kopplong!!!

Överlämningssamtal..

2008-06-03 / 19:03:57
Tjenna!
Så är man här igen då.
Idag har jag var´t på överlämningssamtal med mamma och min psykolog och utredaren. Detta va sista mötet nu för sommaren. Sen ska jag ha möte efter semestern med min nya läkare om medicinering och sånna saker och hur vi nu ska gå vidare.
Skönt att ha lite semester från alla möten och skit.
Som de ser ut nu så kommer jag få gå hemma och skrota ett bra tag till. Både skönt och tråkigt. Men jag måste ha kommit igenom och sett hur tabletterna funkar innan vi ens kan börja planera jobbet.
Efter mötet åkte jag och mamma in till stan och jag köpte den där Hello Kitty klockan som jag velat ha ett tag. Tyckte jag var värd att kosta på mej lite.
Va in och fixade present till Johan åxå som fyller år i morgon. Inget märkvärdigt kanske men ändå nått.
Under dagen här hemma har jag och mamma ränsat ogräs och krattat och nu på em även sått nutt gräs på framsidan.
Enda problemet va ju att när jag redan hade hällt på gräsfröna och skulle vattna så fanns de inge fatten. Så jag fick ränna med vattenkanna inifrån. Inge jobbigt alls.
Katterna har vart på rymmen idag igen. Tog ett bra tag innan Kattis blev hittad borta i grannens häck. Dom har skaffat sej höns och de va tydligen jätte spännande. =) Men nu har dom fått vara inne resten av dagen. Vill inte ha en katt till överkörd.
Johan är på sitt jobb och polerar upp golfen så den ska vara fin till helgen. Får väl se om han kommer hit nåe i kväll eller om jag helt enkelt får klara mej utan honom i kväll =( Men bilen måste ju vara pärlig när vi ska iväg =)
Imorgon kommer jag väl få börja packa ihop lite grejer och tvätt så att allt är klart innan vi ska åka på fredag. Vet inte va jag ska ha med mej mer än kläder tält och nått att sova på, men får väl sätta mej och göra en låååång lista.
Bolaget fixar vi i Mjölby =)
Har sån himla tur så jag får ett nytt gäng med sömnisar i morgon så jag iaf får sova några nätter innan vi ska iväg. Nu har jag ju legat vaken mest dom senaste nätterna.
När jag väl somnar så drömmer jag hemska mardrömmar och vaknar av att jag bara ligger och skakar.
Sen gör de ju inte saken nå bättre att de är 100 grader inne i sovrummet. Vädrar hela dagarna och har takfläkten på. Men jag tycker inte de hjälper allt för mycket.
Borde ju kunna sova när jag ändå är vaken såpass tidigt och gör massa saker under dagarna, men ickesanicke. Ligger och vrider å vänder mej.
Tur att de finns en parkering för piraterna så jag har lite filmer att se på =)
Nu ska jag in på älskade ryttarforumet och läsa ikapp allt jag missat. Saknat töserna där inne jätte mycket♥. Men de blir ju inte så mycket tid framför datorn när man har fullt upp med annat hela dagarna. Hur som hellst så saknar jag dom goa vännerna jag har där inne.
Ska väl försöka att få in alla bilder som jag inte lagt in i bloggen än åxå. Kanske inte så mycket för er att se (ja vet inte) men det är ändå kul att ha dom här.
Mest bilder på hundarna och mej å darlingen.
Kram♥

Tess!!! Jag tar mej inte in på din blogg. Kan du hjälpa mej? Vill ju följa dej åxå när du är här inne så flitigt ♥

Jag har blivit mormor..

2008-06-02 / 22:39:56
Nu äntligen har min Majsan fått ett litet lamm. Vet inte riktigt va den ska heta än, men eftersom de är mitt får som fått de så måste de ju va nå pärligt.
Var med på förlossningen och fick se den lilla rackaren.
Har under kvällen vart uppe i stallet med hela gänget och grillat lite och följt äsabäsas lammning.
Nu när vi kom hem hade katterna rymt så vi fick locka på dom lite åxå. Va inte så svårt att få tag på dom som vi trodde de skulle bli.
Under dagen har jag passat Zelda och typ legat ute hela dagen och bara glassat i solen. Inga fel.
Bilder på lilla lammet ska jag fixa till i morgon.
Har inte så mycket mer att få ur mej just nu. Kanske återkommer när darlingen somnat =)
Kram♥

Ute i solen och glassar

2008-06-02 / 13:29:13
Haj! Här ligger jag ute i solen och slappar och lyssnar på bruno. Skrattar lika mycket varje gång jag hör de :) rätt varmt här ute men måste ju skaffa mej färg innan vi åker till bug run:) har vart hos psykologen idag. Bara lite allmännt snack. Ska ju på sista överlämnings samtalet i morgon så de blir väl mer snack då. Så jädra skönt att allt snart är över och man har fått lite svar på både de ena och de andra. Så till helgen ska jag bara slappna av och må gott nu när allt är klart. Bara att vänta på dom nya tabletterna. Saknar johan massa här hemma åxå. Ändå är de inte längesen vi sågs. Aaah! De kom en bärfis och satt sej på mej. Vidriga lilla varelse. Hatar kryp. Dax att vända på steken :) bränner mej väl som tusan så jag inte kan visa mej ute i stället. Ne nu ska jag fortsätta med att bara va resten åt dagen. Återkommer i kväll på datorn. Kram

Konbana på flygfältet och bygga tält dag..

2008-06-01 / 23:17:35
Tjingeling!
Satan i gatan va varmt de vart idag! Men riktigt härligt väder.
Vi började dagen med att åka in till flygfältet där KDR hade konbane körning idag. Stod där ute i solen och träffade folk. Va väl inte så jätte mycke folk där men lite iaf. Och de va ju skönt att stå ute i solen åxå =)
Sen åkte vi in till Bergvik och fixade nya flipflop till mej och lite annat smått å gott. Bla ett tält som vi ska ha på Bug Run.

Efter detta åkte vi hem och roade hundarna en liten stund innan vi tog med dom upp till stallet. Varmt som busen men dom härjade friskt ändå.
Vitbääba har fått lamm i natt åxå så nu har vi ytterligare en söt varelse där uppe.
Hästarna va inte alls sugna på att komma upp och prata med oss, men jag såg att dom rörde på svansen så levde gjorde dom iaf.
När vi va klara i stallet åkte vi till VP och köpte oss en varsin nachotallrig... ute mat igen.... *rodnar*
Vi vilade en liten stund på maten, sen kom vi på att de kan va bra att pröva att bygga ihop tältet så vi vet att de är helt innan helgen. Och de va ju sprätt lätt ju =) Inga större problem när de är proffs som arbetar lixom. Mysigt blev de åxå. De svåraste va nog att få ner de och sen vika ihop de så att de kom ner i påsen igen... men även detta klarade vi utan "större" problem.
Nöjda över vårt verk så gick vi in och la oss och kollade på film. Ingen vursting film...tror jag... missade slutet för de va jordgubbar å glass på gång.

I morgon börjar den hårda veckan med att jag ska till Psykologen. Underbar människa jag går hos iaf. Har inte så mycket å prata om längre så nu börjar vi bara sitta och snacka lite allmännt.
Efter de ska jag och hämta Zelda som jag ska passa i morgon. När jag hämtat henne ska jag nog däcka i solstolen och slappa tills Johan slutar och jag drar med han upp till stallet
Fast han skulle fixa med sin och Nygrens bilar efter jobbet i morgon så dom är tiptop till helgen. Så jag får nog snällt åka ensam till stallet.

Har massa att komma ihåg som ska med i helgen så vi får nog sätta oss och göra en lista. Annars glömmer vi väl allt de viktigaste. Men nu vet vi ju att tältet funkar så bara vi kommer ihåg att ta med de så är de ju lugnt =)

Har slut på mina sömntabletter så jag kommer få sitta vaken i flera nätter nu. De är lite jobbigt. Skulle ju behöva vila upp mej lite. Men de ska väl gå. Får väl ta sats och kuta in i väggen med en redig smäll så ska jag väl somna. Om inte så har jag lite filmer att gå igenom.
Johan har åkt hem nu efter att ha vart här och sovit här i helgen. Så inte kan jag bråka med honom när han sover och jag är vaken.
Nu skaj ag sätta mej och läsa ikapp inne på Tinget sen sätta på en film.
Sen har jag ju massa nya bilder att ladda upp åxå.
Kram♥