Va ner till älven

2009-05-26 / 10:29:13
Igår tog jag och mamma en promenad ner till älven med hundarna. Lukas älskar ju att bada så han blev som en valp där nere och hade jätte kul. Bra för hans höfter och muskler att få simma lite.
Pim ville inte gärna gå ner längre än med tassarna men stod där i kanten och muttrade över att Lukas skvätte vatten på honom.
Harry kastade sej i några gånger. Men han kan ju onekligen inte simma =) Så han tyckte att det var lite läskigt. Men han vill ju va där storebror är =)
Får väl se om det går att träna honom lite så han åxå kan arbeta musklerna i vattnet. Han har ju så smala ben och små tassar bara.
Simfötter blir det till att köpa åt honom =)

Beställde lite hundgrejer för nån vecka sedan men har inte fått det än. Hoppas att det snart kommer iaf. Beställde bla ett antiskall/träningskoppel en hundbur att ha inne, spårlina och lite annat smått och gott.
Vill att framförallt Harry ska sluta skälla på allt och alla och tycker jag provat allt nu. Så sista utvägen blev detta halsband som kommer att spruta vatten på honom. Hoppas det hjälper. Om nu sakerna kommer någon gång.
Buren ska jag ha dom i när dom är ensamma hemma. Dom har ju en tendens till att protest pinka när dom är ensamma och Pim står i fönstret helt nervös över att jag är borta. Tänkte att dom kanske kunde bli lite lugnare i en varsin bur. Att det kan ge lite mer trygghet. Får se hur det går.
Kram

Nu är jag tillbaka =)

2009-05-26 / 10:20:02
Tjoo!
Nu har jag haft ett blogg uppehåll igen. Att gå igenom allt som hänt på en månad blir väl inte så lätt. Men ska försöka sammanfatt lite iaf.
Jag och Marre har nu under helgen ridit och varit ute i stallet och haft det skönt. Härligt att komma igång igen. Hästarna har haft vila några veckor pga skor och tandläkare som aldrig kom.
Har ridit J med barbackapadden dom sista gångerna och det går riktigt bra. Även om man inte orkar trava i för högt tempo. För då skuttar man nästan av =)

Sen så gick min dator isönder för en vecka sedan. Och inte kan jag leva utan dator heller. Så samma dag var jag in och skaffade mej en ny =)
En mini pc
Och givetvis gick det inte att ladda upp någon bild nu.
Men det är den röda vivienne tam datorn. Hur pärlig och fin som hellst.
Lite ovant med liten dator bara.
Men så har vi ju problem med vårat internet så allt går jätte segt och är jätte tråkigt. Ibland funkar det inte alls. Vår leverantör säger att det är pga larmet och larmet säger att det omöjligt kan vara pga det. Men vi har haft larmkillar ut hit iaf och dom har sett så att inget är felkopplat. Så får väl se om bbb tänkt lösa problemet eller om jag ska byta till något annat.

Med alla hundarna är det bra. Just nu *peppar peppar* Så är alla friska och krya. Pims allergi har inte blivit nå sämre och han provar nu hur det går att gnaga lite på ben.
Vet sa att jag kunde prova mej fram med en sak i taget för att se om det går eller om han blir sämre i huden. Och just nu provar vi som sagt ben. Och än så länge funkar det.

Har läst ut boken jag började läsa förra året åxå =) Bättre sent än aldrig. Läste Odd thomas och nu är jag inne på Alltid Odd. Riktigt bra böcker som Dean Koontz skrivit. Jag som annars har svårt för böcker. Men han gör spännande böcker som är helt i min smak.

Annars händer det inte så mycket i mitt liv just nu.
Har varit väldigt frustrerad och det har krupit i mej (en känsla som jag omöjligt kan beskriva) så fort jag försökt att anstänga mej. Koncentrationen har varit jätte kass och jag har mått lite halv dåligt psykiskt. Men har nu provat att höja tablett dosen lite för att se om det blir bättre. Lite resultat har det väl kanske blivit. Men sist jag höjde fick jag ju sänka efter någon vecka igen. Hoppas det går bättre denna gången.

Har säkert missat jätte mycket nu. Men det kom med lite av vad jag gjort iaf.
Kram