Info om fotograferingen

2009-09-03 / 13:04:17
Tyvärr har jag inte fått bilderna som togs på mej och Gino än. Men har iaf haft kontakt med fotografen och vet nu att det är försenat.
Så bilderna kommer inom en snar framtid =)
Ska bli såå spännande att se dom.

Ginos eksem och annat jag inte fått med

2009-09-03 / 13:00:59
Tjoo
Ännu en gång har jag lyckats förtränga bloggandet och inte skrivit något.
Har hänt lite sen sist iaf.

Har varit och hälsat på inne på aktivitetshuset solrosen. Där kan jag få lite hjälp med att komma igång och ha lite saker och grejer att pyssla med. Men framförallt är det en grej jag väntar på att få svar från. Ett ställe där jag ev kan få börja arbetspröva och det skulle passa mej ypperligt bra att vara där. Hoppas verkligen att detta går igenom. Vill inte berätta allt för mycket ifall det inte blir något. Kommer att bli så besviken om det skiter sej. Skulle ha vart på möten som hela tiden blir framflyttade. Men nästa inbokning är den 9/9. Hoppas att det inte blir framflyttat igen.

Sen har Ginosen fått tillbaka sitt förbannade eksem, så han har varit okontrolerbar och omöjlig att hanskas med i ett par veckor. Dock köpte jag av slump en olja inne i hundaffären som visade sej göra susen på honom. Han har svarat jätte bra på behandlingen och är nästan helt återställd. Tur att jag började behandla innan det hann att bli sår och sprickor. Förhoppningsvis går det snart att prova att sitta på honom igen. Fram till dess får han motion i den nybyggda volten =)

Samtidigt som eksemet bröt ut så hade jag en veterinär ute i stallet som gjorde böjprov på honom och kollade tänderna på båda hästarna. Anledningen till böjningen va att jag och andra tycker att hans knä blivit större. Han visade ingen hälta eller ömhet så hon tyckte jag skulle avvakta och se. Tänderna var ett litet ämne för sej på Gino åxå, men nu är det lite tillrättat iaf. Jumjums tänder däremot var exemplariska för en häst i hans ålder =)

Som ni ser händer det lite i mitt liv iaf =)
Kram

Otursdagen

2009-09-03 / 12:48:59
Tjoo
Igår hade jag en riktig jävla piss dag. Skulle vart på ett möte på morgonen men det blev framflyttat en vecka *mutter* Ser fram emot att få detta mötet avklarat så jag vet lite mer om min framtid och vad som kommer att hända.
När jag kom hem igen fortsatte eländet. Min dator bråkade och hängde sej och ville inte alls vara med. Tänkte att jag kan roa mej med älsklingens dator. Men ICKE! När jag startade den kom det upp en stor fet ruta om att det inte går att starta den?  Men lyckades tillslut lirka mej igenom och fick igång den.
Sen bar det av in till färjestad där jag pungade ut 900 för 14kg hundmat.
Kommer upp till stallet för att fixa och dola lite när jag upptäcker att Jumjum slitit och gnagt av Ginos nya läder grimma *morr*
Köpte läder för jag trodde den skulle hålla bättre. Har trots allt gått åt ett gäng med grimmor denna sommaren. Men så va onekligen inte fallet.
Kvällen blev lite lugnare, men upptäckte att Pim har fått tillbaka sin torrhetsfläck och fick smörja och pyssla om honom ordentligt.
Datorn fick ett nytt virus skydd och uppdatering men den funkar fortfarande inte som den ska =(