Kylan är tillbaka!

2011-02-14 / 11:47:03
Har varit på jobbet nu på morgonen. Kände mej lite piggare och lite mer allert i huvudet. Men jisses va kallt det har blivit igen! Ska inte vintern vara slut snart så härliga våren kan få komam fram. Va ju riktigt deprimerande när det kom flera dm snö för någon dag sedan. Innan dess var det ju några varma och härliga nästan vår dagar.
Vill inte ha mer snö nu. Har kommit så mycket så man funderar ju på om det kommer att töa bort någon gång innan midsommar.
Fryser mest om händer och fötter när jag är ute. På kroppen kan man ju ha på sej massa kläder. Men har verkligen problem att hitta något så jag håller mej varm om fötterna. Dom blir som isbitar vad jag än har på mej.
Men har så härliga jobbkompisar som värmer upp själen iaf.

Happy Valentines day!

2011-02-14 / 11:43:04
Vill önska er alla en trevlig och härlig Alla ♥dag!!

Börjat med adhd medicin igen

2011-02-14 / 11:42:08
Tjoo!
Nu har jag vart dålig på att skriva igen. Skyller på att jag mått för dåligt för att orka tänka på bloggen.

Va till läkaren i torsdags och fick berätta hur jag mår och vad jag lider av ångesten som hänger över mej hela tiden. Hon tyckte att jag skulle ge Ritalin en chans till. Det kan hjälpa mej att få hjärnspökena i chakt och göra så jag kan koncentrera mej och även kunna slappna av lite.
Så nu har jag ätit den i några dagar och känner viss effekt redan. Har inte behövt ta någon ångest medecin på 2 dagar och bara det ett ett stort +
Är lite svag och groggy, men det får jag väl räkna med ett tag. Måste ju bygga upp musklerna jag tappar och kondisen som är helt bortblåst. Sen kasnke jag kan få in bättre ordning på maten när jag inte har ångest som förstör livet.
Hoppas verkligen att detta är vändningen och att det kan bli bättre nu. Vill kunna leva ett normalt liv där jag inte oroar mej för allt och inte är en rädd stackare som gömmer mej för världen.

Har kämpat med att gå till jobbet även när jag mått som sämst bara för att komma ut från huset och träffa lite folk. Jag känner mej inte till nån större nytta, men jag har ändå försökt att vara där. Bara det gör ju att jag känner mej lite nöjd över mej själv.

Vill ha orken tillbaka så jag orkar ta tag i mitt eget liv och allt som rör det. Saknar mina egna hästar som jag inte ser så mycket just nu. Men det kommer det åxå. Får mycket hjälp av mamma både hemma och med hästarna nu. Är så tacksam över detta ♥

Ny Iphone 4

2011-02-03 / 10:24:01
För någon vecka sedan så köpte jag mej en iphone. Är mycket nöjd med den.
Köpte ett bling bling skal innan jag ens fått mobilen :) Självklart rosa!

Bloggen ligger på is pga ångest

2011-02-03 / 10:22:34
Tjoo!
Har inte riktigt haft någon motivation för bloggandet på ett tag. Eller jag har helt enkelt inte haft energi till det. Hoppas på att energin kommer tillbaka snart.

För nån vecka sedan brakade jag ihop totalt. Har haft ångest attacker som kommit och gått helt utan förvarningar. Kan sitta och skratta ena stunden för att sedan tvärvända och vara helt krossad. Så för snart 2veckor sedan small det ordentligt. Vaknade på morgonen av panik ångest. Bara gråt och gråt utan att veta varför. Ringde hit mamma. När hon väl kom tyckte hon att detta klarar vi inte själva. Så hon tvingade in mej till akutpsyk. Inget jag va nörjd över för jag va rädd att jag skulle bli tvångsinlagd. Fick prata en lång stund med en psykdoktor och berätta hur jag känner och mår. Hon blev impad av att jag trots att jag var så nere kunde berätta så ingående precis hur jag mår. Blev ingen tvångsinläggning. Dom frågade dock om jag ville vara kvar. Men jag känner mej tryggast hemma. Så fick åka hem med ångestdämpande piller.
Va bra sur på mamma på vägen in. Men efteråt var jag tacksam över att hon tvingade iväg mej. Nu kommer jag förhoppningsvis få den hjälp jag behöver. Ska till läkare den 10e för att se vad som ska sättas in för medeciner.
Mår stundvis ganska bra. Men det kan vända lika fort igen så man går aldrig säker!
Så energi och lust till bloggen har inte funnits.