VildaHilda

2014-11-26 / 21:02:35
Hilda är en pigg och glad liten tjej som alltid är glad och gärna delar ut pussar. Hon älskar allt och alla. Hon har dock en egen talang, hon måste alltid höras när hon är ute. Alla måste ju höra att hon är där och hon måste ju hälsa på alla.
När vi hämtade hem henen så var hon 6 månader. Så vi fick ingen riktig valptid. Men eftersom hon ännu idag är som en sprallig livlig valp så gör det inte så mycket =)
Hon har hjälpt mig att komma ut mer bland folk och vara med social. Med promenader, träning och utställningar. Hade jag inte skaffat henne hade jag förmodligen inte kommit så långt som jag idag har.
Bilder på Busfröt.
Hilda och Pimp har verkligen hittat varandra och är som Piff och Puff
Här har vi precis hämtat henne och är och visar upp henne för päronen
Prinsessan på ärten
Söt som socker
Som sagt. Kärlek
Vi tränar hur man står på bordet.
sitta som en ekorre är hon bäst på. Tog ett tag innan det gick att få henne att sitta på riktigt.
SEr katten för förta gången
 
Hilda och brorsan Bolt på ringträning
Skogsutflykt med Hundliv i forshaga
Lite biff =)
 

13 April- Hilda flyttar in.

2014-11-26 / 20:44:02
Ja det blev en liten dp till i familjen. Darling va i tyskland när jag fick kontakt med uppfödaren. Och cet blev kärlek vid första blicken. Så ni kan ju tänka er hur jobbigt det var att vänta till gubben kom hem och gick med på en familje medlem till. Men på söndagen åkte vi och hälsade på henne och hon blev med oss hem direkt.
Skulle inte ni åxå bli kära av dessa bilder?
Första mötet. Och redan där visar hon sin kärleksfulla sida.
 

24 Mars- Makeup modell

2014-11-26 / 20:38:23
Har fått prova på att vara makeup modell. Riktigt kul att få se vad mycket man kan förändra sitt utseende bara man kan. Något jag gärna gör igen. KUl att bli uppiffad =)
 

6 Mars- Gino kastreras

2014-11-26 / 20:35:15
Tjo
Här ska uppdateras =)
Jag har ju i många år velat fram och tillbaka ang om Gino skulle kastreras eller ej. Men nu är beslutet fattat och han lever nu livet som vallack.
Tror det kommer bli lugnare för oss båda efter detta.
Operationen på kliniken gick bra. Han va dock lite svår att söva då han absolut inte ville sova när han va ute på äventyr =)
Här kommer några bilder efter op när han kommit hem igen.