Mycket på gång...

2014-02-24 / 20:28:22
och väldigt lite ork till annat än allt som är på gång.
Tjo!
Ja som sagt det är mycket just nu. FK som inte tänker som jag gör är en stor del av all oro. Väntan på alla beslut tar hårt.
SEn har vi mycket veterinärbesök ett tag nu. Först har det vart två katter som åkt fram om tillbaka till vetten. Inget allvarligt men dom har behövt lite sprutor. SEn va Pimp på besök på kliniken för att kolla dom små kulorna han har på benet. Men vet tyckte det va bättre att ta tänderna innan kulorna. Eftersom dom operationerna inte kan göras samtidigt pga infektions risken.
Imorgon ska Harry på tandkoll och ev sövning för att fixa till i hans mun. Men eftersom jag tycker att han gnager på ben hårdare än han någonsin gjort och ser väldigt fin ut i munnen (harry brukade nästan nuga på ben förr) så kanske behövs ingen operation. Vi får se.
I söndags va veterinär ut och kollade i Jumps mun. Han börjar få en gammal mans mun. Men än så länge är inte tänderna helt nerslipade. Han gnager ju så på bettet så tänder närmast det är slitna. Annars inte mycket att raspa mer än på sidorna. Tur att han kan ridas bettlöst åxå.
I helgen har jag stalljour hos Jumpen.
Och den 6/3 så ska Gino in till kliniken för att bli av med sina kulor. Givetvis är jag orolig som vanligt över att söva ett djur och en häst har jag aldrig sövt. Men jag får hjälp och stöd av tränaren och en gammal vän. Så det ska nog bli bra. Får tänka på vad mycket vi kan göra sen när kulorna väl är borta. Men vart ett stort och tufft beslut att ta. Gino har lagt på sig lite men har mycket kvar innan han ser ut som jag vill. Inte van vid att se honom så tunn.
Samma vecka ska jag till läkaren och tandläkaren.
Erkänner att mitt psyke är lite knackigt nu.
Har varken ork eller lust att göra någonting nu. Så får ta tag i ridningen när allt är färdigt. Ingen ide att pressa på sig själv när jag vet att det bara gör att jag orkar ännu mindre och vill ännu mindre.
Så på dagarna utbildar jag mig till kirurg genom att kolla på Greys anatomi. Älskar den serien.
Vikten fortsätter att öka så nu är det nog dags att börja bromsa. och träna mer. Blir så väldigt mycket nya kläder som behöver köpas. Några nya jeans och skulle behöva nya ridbyxor. Men efter att jag ganska nyligen köpt nya som jag nu vuxit ur så väljer jag att vänta lite med dom.
Har lämnat in min förlövningring på uttänjning för jag fick panik av att ha den på och inte kunna få av den :)
Som jag sagt så många gånger förr så ska jag bli bättre med bloggen.
Avslutar med lite bilder :)
Jag i mina nya jeans. Tillbaka till min ungdomliga hiphop tid ;)
Gino som spanar
Gino och Rocky som pussas :)
Sist och iaf minst i storlek har vi grabbarna grus.