Första massagen

2011-08-05 / 17:11:30
Tjo!
Då va regnet här igen då. Tycker nog att det var lite skönt efter dom heta dagarna.
Idag har jag varit på min första massage på Hälsohuset i forshaga.
Riktigt välbehövligt. Är så späng och har låsningar så det var ju inte skönt hela tiden direkt. Kommer väl att ta ett tag innan jag kommer tycka att massagen är skön. Fram tills dess får jag nog vänja mej vid att bli lite mörbultat.
Alla dessa låsningar och spänningar jag har är inget jag byggt upp på några månader utan under en väldigt lång tid. Inte konstigt att man har ont och är stel. Även andningen tar stryk av spänningarna eftersom musklerna är så stela så känns det som att man har svårt att andas och blir andfådd bara av att prata.
Känns verkligen som att jag har hittat rätt med Hälsohuset. Va där häromdagen för lite rundvisning och prat om vad jag vill få ut av träningen. Utan att ha pratat om min hälsa så säger hon som har stället. Ja vi måste ju jobba med din andning. Efter att ha hört det från min sjukgymnast för nån vecka sedan så blev jag så paff när hon på hälsohuset sa det rakt ut. Det visar ju verkligen att hon vet vad hon håller på med. Hon har sagt mycket som jag tänkt på men inte sagt. Så mycket som stämmer in på hur jag upplever det.
Tror jag komemr att trivas bra där. Men innan träningen börjar så ska kroppen mjukas upp med massage ett tag.
Införskaffade Alovera juice där idag åxå. Så nu ska shottas varje dag så jag blir pigg och glad :)
Är rätt mörbultat nu, känns lite som att jag blivit påkörd av en buss. Men i själen känns det super!!
En länk till Hälsohuset

Ha en bra kväll!