Tillbaka på Bergsgården!

2011-01-12 / 12:16:50
ÄNTLIGEN!!
Idag gjorde jag mitt första jobbpass. Känns som att det var evigheter sedan sist.
Så skönt att vara tillbaka bland alla goa människor som är på gården.
Va lite orolig innan att jag skulle tycka att det va lite jobbigt nu i början när jag vart borta så länge. Men det kändes jätte bra, som att jag aldrig vart borta alls.
Blir så skönt att komma igång igen och inte bara sitta hemma och tycka synd om sej själv.
Det som var jobbigast va att ställa klockan och gå upp tidigt. Jag som sovit längre på morgonen :) Men det vänjer jag mej snart vid.
Är iaf så glad och tacksam över att jag fick komma tillbaka ♥
Det är nu mitt nya liv ska börja. Utan medeciner och bara blicka framåt!

Vinterhundar <3

2011-01-12 / 12:13:04
Under nyårshelgen så fick hundarna agera lite modeller ute i snön.
Små bilder går att klicka på för at tse dom i större format.
Lukas är ingen big fan av att ha täcke. Men är man sjuk så är man :)






Starten på 2011

2011-01-12 / 12:05:29
Tjoo!
Nu var det ett tag sedan jag skrev här inne. Har vart väldigt mycket ett tag så jag har inte haft någon blogg lust.
Började på nyårsafton med att jag fick magsjuka. Ingen vidare start på det nya året. Sen blev Lukas sjuk. Han har hostat och rasslat sej så han har varit på röntgen och äter antibiotika. Har inte riktigt fått nå svar på vad som är fel på honom. Han ska iaf på återbesök den 17e för ny röntgen.
Några dagar efter Lukas så började även Pim att rassla sej. Åkte till en annan vet så han äter åxå medicin nu.
På allt detta så har jag själv mått dåligt. Har haft riktiga ångestattacker där jag bara legat och gråtit utan att riktigt veta varför. Mycket påfrestande.
Slutade ju med mina tabletter för adhd strax innan jul. Och det har funkat bra utan dom.
Va och pratade med min sköterska i måndags om att jag slutat och vad hon tyckte om det. Då sa hon det att man tappar aptiten totalt när man äter dom. DEt tycker jag dom kunde nämt innan jag började med dom eftersom jag alltid kämpat för att gå upp i vikt. Men nu när jag inte äter dom har aptitien kommit tillbaka och jag känner mej starkare på det planet. Ang ångesten så skulle jag få en ny läkartid om så att jag kanske kan få något antidepp medel för det.

Så det nya året har inte startat allt för bra. Det har varit mycket påfrestningar och väntan på att olika beslut skulle tas om FAROS programmet jag skulle börja.
Men nu börjar jag se lite ljus i tillvaron igen. I helgen red jag Gino för första gången sedan i höstas. Han har ju haft våteksem och det han inte ens gått att tänka på att göra något med honom. Men i helgen va det så härligt väder och mycket snö. Så jag la på sadeln och pullsade ut i snön med honom. Han skötte sej jätte bra. Visade ingen irritation på att sadeln och jag satt på. Han va pigg och framåt och verkade tycka att det va skönt att komma ut.
Har även ridit Jumjum två gånger under helgen. Så nu kanske jag är på gång igen. Hoppas verkligen det.

Hundarna är piggare nu åxå. Ingen hosta och dom är pigga hela högen. Så förhoppningsvis blir det lugnt på den fronten åxå ett tag.
Vardagsrums renoveringen är fortfarande i full gång. Ska visa bilder direkt när det bli klart. Just nu är det bara en enda röra i rummet med grejer överallt.
Skulle kunna sitta och skriva en hel memoar om hur det nya året har varit och vad som hänt sedan jag skrev här sist. Men tänker nu blicka framåt istället och lägga det gamla bakom mej.
Men bilder på helgens ridtur på Gino ska ni få :)