Hilda hemma och börjar löpa

2014-12-21 / 15:24:10
Tjo!
Igår em fick vi hämta hem Hilda igen. Tror att ordet vild och galen har en helt annan betydelse nu. Vetten sa att hon har hoppat och härjat i buren hela dagen så hon kommer nog va trött när hon kommer hem. Pyttsan säger Hilda som går på kattjakt direkt hon kommer innanför dörren. 
Inte fått något svar på vad det kan vara provsvaret ringer dom om till veckan. Fram till dess får hon specialfoder i små portioner flera gånger om dagen.
När hon hade varit hemma en timme ungefär så märkte jag små bloddroppar på golvet. Så hon började löpa sitt andra löp som en klocka. Exakt 6månader sedan hon löpte sist. Och även då bajsade hon blod. Om det hör ihop eller bara är slumpen vet jag inte. Nämnde det för vetten när vi lämnade in henne på akuten (innan hon började löpa) och han sa att ja visst det kan väl kanske finnas en koppling. Men fortsätter det på detta viset tyckte han nog att hon skulle steriliseras. Så vi får väl se vad han säger och vad proverna visar. Så nå planer på puppisar i framtiden blir det inte.
Ordningen är återställd. Vilda Hilda är hemma igen :)
Mommor är i köket och lagar mat, och inte nog med det, det sitter en katt på diskbänken bra mycket närmre maten än vad vi är. Oförskämt!! Katastrof!! ;)




Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: