Pimpen till kliniken

2012-09-05 / 12:08:58
Igår blev det en tuff dag. Pimp började rassla och hosta. Tillslut hosta han så mycket så han började spy. Han blev hängigare och hängigare och skakade som ett asplöv. Trodde att det var något med getingen han svalt. Matte blev hysterisk och orolig som vanligt och fick ta sej lugnande medans mamma fick åka in till kliniken med honom. Han hostade bara en gång på väg in till kliniken men va väldigt dåsig och sträckte på halsen. Väl på kliniken hade han över 40 grader i temp och va jätte loj. Så dom började med att titta i halsen på honom, sedan tog dom blodprover. Ingen infektion så förmodligen något virus. Blev ingen medecis eller så men ska hålla koll på tempen flera gånger om dagen. Blir han värre får vi åka in med honom igen.
Idag har han lite lägre temp och är lite piggare men är inte helt hundra än.
Är väl lite som med barn som börjar dagis, dom brukar ju åxå lätt bli sjuka. Pimp som redan är känslig med sin allergi har väl snappat upp något nu när han vart med i stallet mer.
Vetten trodde inte att det var någon fara med smittning utan det är som en människo förkyldning. Men får väl hålla lite koll på Harry om han åxå får sej en sväng av detta.
En inte allt för pigg sötnos ♥
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: