Dag 19- dressyrpass

2011-10-05 / 19:15:33
Halloj!
Imorse blev det ett dressyrpass i paddocken. Han va väldigt mjuk och fin och lätt arbetad. Kändes jätte fin. Jobbade igenom honom på volter och 8or. Han flyttade sej fint och va lyhörd. Red väl i ca 40 min.
Är ju fortfarande lite små krasslig men iaf tillräckligt pigg för att hoppa upp på hästryggen en liten stund :)

Nu på kvällskvisten när jag skulle ta in honom så såg han jätte halt ut när han gick på vägen. Både fram och bak. Gick upp i paddocken för att longera honom och se hur han såg ut. Då var han ren i skritt och trav. Men ragglade lite på vägen tillbaka. Men sen när jag och andra sprang med honom på vägen så va han ren igen. Vet inte om han sträckt sej eller om han trampat på nån vass sten så han var öm för det. Tyckte han va lite tjock i ena bakbenet men det kan vara inbillning. Han var inte varm i något ben iaf. Får väl kolla hur han ser ut imorgon. Han blir ju lätt öm i fossingarna å det kan ju vart därför. Han får ju inte bli halt nu när vi börjar komma igång igen.

Nu blir det soffan och samla krafter inför morgondagens veterinärbesök med Harry. Han ska sövas och fixa till tänderna. Han har ju en lös tand så den blir nog utdragen. Gillar inte detta med att ha djuren på operationsbordet. Men får väl hoppas på att det går bar och att han inte blir helt tandlös. Får väl se om han ska visa att hans tänder är i full funktion mot nån vet finger *fniss*

Ha en trevlig kväll!
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: