Premiär turen på Rocky

2010-09-26 / 16:25:11
Tjoo
Idag har jag tagit premiär turen på Rocky. Han va grymt pigg och taggad. Kände bara lite på honom ute på fältet. Skritten gick bra. Traven ville han mest rulla och stussa i. Men vi överlevde båda två trots att han va lite över speedad. Han är verkligen hög som ett höghus gemfört med mian små hästar :) Men tog mej upp med hjälp av pall.
Han hade tappat en sko ute i hagen så får hålla oss på fältet tills han fått en ny. Red inte så länge utan gav mej när han hade lugnat sej lite och slappnade av lite.
Bara han får bli av med all energi som han laddat upp med så kommer han nog bli fin. Jag får väl rida honom några gånger till innan ägaren hoppar upp ;)

Igår släppte vi ihop Rocky med mina hästar ute i hagen. Gick jätte bra utan någon större dramatik. Gino tog sitt arbete som skugge till Rocky på största allvar. Flyttar sej Rocky så är Gino tätt efter :) Så Ginosen kommer nog gå ner några kilo innan han lugnar ner sej. Hannes stod bara och åt som vanligt så han reagerade knappt på att det ens kom in en annan häst i hagen. Jumjum va med och sprang lite i början men sen ställde han sej i ett hörn och surade i bästa Jumjum anda.
Här kommer lite bilder på premiär turen.
små bilder går som vanligt att klicka på för att se dom större.









Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: