Kalas i Kilsarenan

2010-03-28 / 17:16:42
Tjoo
Igår va vi på födelsedagskalas på arenan i kil. Det va Johans farbror hans fruga och deras ena son som slog ihop ett kalas. Va väl sisådär 150 pers där och lilla folkskygga jag :)
Det va jätte trevligt. God mat och underhållning. Blev lite vin och nån cider för mej som behöver lite för att våga va bland människor *fniss*
Va lite seg i morse och hade lite skallebank men inge värre iaf. Har vart till pets ilanda idag och köpt kattmat och lite grejer till degusarna. Ett nytt hus bla. Nu har dom fått nystädat och ränner runt i buren för att stöka till igen :)
Ungarna ska om några veckor flytta hemifrån. Dom är snart 5 veckor och dom ska väl va 7 innan det är dax. Så vet ni någon som vill köpa kan ni ju hojta till :)
Efter pets åkte vi till stallet och dolade lite. Tog en promenad med hundarna och pysslade om Hannes lite. Han fäller ju som tusan nu så drog väl av honom så det blev en till Hannes på golvet :)
Har inte bestämt mej om jag ska raka honom eller hoppas på att han kommer kunna släppa all päls själv. Vill ju inte att han ska va en hårboll i sommar. Han börjar tunna ner sej lite nu åxå. Mycket av fölmagen han haft är borta. Antar att man kan tacka Gino för detta. Dom jagar ju runt varandra hela dagarna.
Jumjum håller sej mest i bakgrunden och surar.
Dagen har gått väldigt fort. Men så har vi ju vridit fram klockan åxå så man fick ju en timme mindre där.
Nu blir det iaf lugnt resten av dagen.
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: