Vart hos tandläkaren

2010-04-22 / 20:53:05
Tjo
Idag har jag vart hos tandläkaren och lagat ett hål i en visdomstand. Visste inte innan att det va just DEN tanden som skulle lagas. Det blev ett bökigt och trångt projekt. För en med tandläkarskräck räckte det med att höra ordet visdomstand för tat jag skulle bli spak. Har under alal år fått höra at tdom tänderna inte är att leka med. Fått höra alla skräckupplevelser som finns och säkert några som är påhittade. MEN är man rädd så är man.
Det gick iaf vägen efter en hel del klämmande och ryckande. Det skulle ttyp inte va möjligt att göra det tandis gjorde. Men hade hon sagt något om dra ut den så vet hon väl att jag skulle försvinna som ett streck.
Jag är verkligen livrädd för tandis och sprutor och allt annat läskigt som har med sånt att göra. Och hon nämde att jag va som en kameliont flera gånger. Ändrade färg så många gånger. Blev kraftig skakis och det kändes som att jag skulle svimma. Men ännu en gång så klarade jag det :) Ska dit nästa torsdag igen och laga tanden som jag trodde skulle lagas idag. Så jag slipper inte undan så lätt.
Tur att jag har en så himla mysig och snäll tandis. Hon är specialist på barn och rädda människor. Klappar mej på kinden och tottlar med mej. Det är bra. Helst skulle jag nog vilja ha ett bokmärke åxå *fniss*
Nu börjar iaf bedövningen gå ur och jag kan pusta ut för denna gången.
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: