Pimpens allergitest. ÄNTLIGEN

2009-04-23 / 15:12:54
Tjoo!
Idag har äntligen Pim gått igenom pricktestet som vi väntat så länge på.
Han skötte sej ganska bra inne på kliniken. Morrade och muttrade som vanligt dock. Men alla veterinärer har fingrarna kvar och han behövde inte ha nån stressande munkorg på sej.
Tog som vanligt ganska lång tid innan han slappnade av och lät det lugnande medlet verka. Men tillslut så sov han ganska gott, även om han muttrade lite i sömnen åxå =)
Blev en ganska lång väntan mellan att han fått lugnande sedan sprutade dom i han alla medel på prickarna och sedan kolla av detta var 15 min. Men tillslut så var det iaf färdigt. Reagerade lite på kvalsetr av olika slag, men inget jätte allvarligt så. Men han kommer att få gå på sin egna fodersort resten av livet. Men vi fick en godis sort som man kan ha under träning så att det blir lite variation iaf. Sedan kan han få laxolja i maten. Han har ju varit så avis när dom andra hundarna fått nå smask pumpat på maten och inte han.
Sedan kommer jag få tvätta filtar och sängkläder mycket oftare och vädra ur sovrummet ordentligt varje dag. Och sedan bada honom 1 gång i veckan. Och det var bra om han var ute så mycket som möjligt.
Iövrigt så verkade han vara en pigg lite mutterman =)
Harry har ju gått och dragit på sej något magvirus så han har spytt nu i två dagar och är inte allt för matsugen. Men pigg på promenaderna. Så han har väl ätit någan han skulle låtit bli.

Går inte beskriva va skönt det är att allergitestet äntligen är klart. Har ju gått och varit orolig för detta länge nu. Och ännu bättre var det ju att det inte va något allvarligt som han var allergisk mot utan kan leva på som vanligt utan medeciner.
Kram
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: