Va på kusten igår

2008-07-25 / 15:06:55
Hej på er!
Igår va vi på kusten och hade en semester dag tillsammans.
Va först i grebbesta och strosade runt lite sen tog vi en biltripp till Smögen och traskade runt på bryggorna där.
Va riktigt mysigt och vi hade en jätte trevlig dag i det fina vädret.
Blev inte mycket shopping, kom bara hem med 3 trosor =) Men de va ändå skönt att komma till kusten och bara va.
Måste dock säga att butikerna på smögen bryggorna sög iår. Fanns inte mycket alls att kika på om man inte är seglare eller vill ha sej en jacka för hösten. Förr va de ju massa affärer med roliga linnen och sånt. De mesta nu va bara dyrt och tråkigt.
Vi såg massa fina hus och båtar åxå. Fattar inte hur ungdommarna som va på båtarna har råd. För de va mest folk i våra åldrar på båtarna som satt och drack.
Kom dock in en båt i smögen, kanske inte kan kalla den båt, va nog snarare ett skepp. Gigantisk va den iaf och på den satt endast ett äldre par. Hade gärna joinat dom på den båten =)
Villorna där borta är de inge fel på heller. Vill åxå bo där. Vi såg ett perfekt hus uppe på ett berg som skulle passa oss jätte bra =)
Vi träffade även på världens snabbaste "båt" som går på hm, va var de, biobränsle. Den kom från Nya Zeland. Såg väldigt skum ut och kanske mer som en hatt än en båt. Men den va tuff iaf =) bilder på den kommer. Blev kanske inte så mycket bilder tagna men iaf några på lite sten och berg och en å annan båt =)
När vi kom hem på kvällen åkte vi och hämtade hundarna sen slängde vi oss i säng och slappade framför Harold and Kumar 2.,
Har man sett ettan så måste man se tvåan =) Den va rolig och fortsatte där ettan slutade. Dock lite väl mycket tuttar, musar och snusk =)
Idag är vi Julia vakter igen. Men de finns inte så mycket att göra med hundarna i denna värmen så vi slappar mest. Julia vill väl inte direkt leka så mycket heller.
Måste in och fixa ett eksemtäcke till Gino idag åxå. Hans eksem i manen börjar bli lite väl mycket nu. Igår hade han stått i hagen med träd i och kliat så de hängde lösa hårtussar i manen. Inte alls bra. Han får ju ingen man kvar alls jue.
Så när jag inte köpte mej nått igår så har jag väl kanske råd att köpa detta dyra täckeshelvete. Måste ju få bukt på detta på nått sätt. Sen får jag väl se om de finns nån salva att smörja han med.
Nån som har nått bra förslag på vad jag kan göra??
Vill ju att hans man ska växa ut och bli sådär lång tjock och fin igen. Svansen hans är fortfarande jätte tjock och lång. Hade hellre sett att han kliade i den så den försvann istället för manen =(
Ne får nog bege mej ut i värmen och inskaffa detta nu.
Kram på er!
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: