Stallet bli så fint

2008-08-09 / 19:09:12

Hejsan!
Har haft fullt upp med att greja och dola i stallet några dagar nu så de har inte funnits nån energi till att blogga på kvällarna.
Stallet är urskurat och städat och nu har vi målat om i hela stallet i två dagar. Utanpå och inne i boxarna och resten av stallet. De blir så himla snyggt och fräscht. Färgerna blev vitt och grått så de blir ljust och fint.
Till veckan får vi nya lysrör uppsatta så vi komemr få ännu mer ljus i vårt tidigare ganska så mörka gamla stall.
Inne i foderboa har vi fixat upp nya krokar för hösäckarna och är nu i full gång med att skriva skyltar till varje krok och häst =)
Lovar att jag ska ta bilder sedan när allt är klart.
K (stallägare)har väl vart lite små nervös nu dom dagarna som jag och Z har hållt i pänslarna. Men jag tycker ändå inte att vi spillt så jätte mycket.
Hur slitit det än är så har vi haft det ganska så kul där uppe och framförallt så blir de ju så snyggt.
JumJum har fått en ny box, eller ja de har ju Gino åxå fått =) eftersom dom fick byta box med varandra. Så Nu blir de förhoppningsvis lättare att skotta åt Jummis och sen så får ju han ett fönster att spana ut i. Gino får mindra ytor att klia itrasig sej på så de blir ju en liten fördel för honom åxå. Sen får han närmre till Lilleman och kan smyga och spana på honom lite =)
Så mycket annat har man inte hunnit med dissa dagarna. Har vart helt slut när jag kommit från stalet så de har blivit direkt ner i foröljen och kikat på film.
Igår såg vi The Hottie ant The Nottie. En film med Paris Hilton som fortfarande inte är nån bra skådis men ser grymt bra ut =) Så då gör de inte så mycket att hon är kass skådis =)

Ikväll blir de väl lugnt och samla krafter så man orkar fortsätta i stallet i morgon.
Är mest småplock kvar att göra. Lite små saker som ska målas och sen lite skylltar som ska upp.
Sen vet jag inte om grabbarna kanske får stå inne i stallet i natt så vem vet de kanske ser ut som vanligt i morgon när vi kommer dit =9 Skitigt och jävligt *fniss*
Att Jumjum kommer att knaga bort dom nya träskivorna som är i boxarna är väl mer ett faktum än ett konstanterande (eller hur man säger)
Film och slapp blir de nu iaf.
Kram

Kommentarer!
Postat av: Mona

Hej :) Hittade ni nått på ikea idag? :)

Kram

Kommenterat - 2008-08-10 / 16:06:46  | URL - http://monaalsuntfi.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: