Ganska aktiv dag

2008-08-30 / 19:55:57
Hallo
Idag har vi hållt igång lite mer.
Dagen började med att älsklingen tog min bil till sitt jobb och tvättade den utvändigt och invändigt och polerade lite på den. De blev såå stor skillnad. Och jag är jätte tacksam för hjälpen för de va välbehövligt.
Jag som va kvar hemma tog först en cykeltur med Pimpen, sen hem med honom och tog en promenad med Harry, sen ett byte till och tog en cykeltur med Lukas. Massa motion för mej *pust*
Sen när älsklingen kom tillbaka så tog vi oss en sväng in till stan.
Åkte in till djuraffären i skåre och köpte kattmat och en antidrag sele till lukas för hans va för liten. Sen åkte vi vidare till IKEA där vi köpte lite ljus och en sänglampa.
Efter detta åkte vi bort till plantagen och köpte två till mini boll tujor att plantera på gården och ett riktigt dyrt doftljus som luktar underbart. De va av märket Yankee Candel och dogten kanel och socket. Dom ljusen är riktigt bra för dom doftar hela ljuset och inte bara ytan som billigare ljus gör.
Är helt besatt av goda dofter att ha hemma i aromalampor, oljor och doftljus. Älskar när det luktar gott. Och just nu är jag helt inne på kanel.
Efter turen i stan åkte vi in till stallet och pysslade lite med hästarna ute i hagen. De va väl mest Gino som va pratglad som vanligt.
Sen har vi vart och handlat lite smått och gott att äta under kvällen och smink borttagnings servetter.
Får ju inte glömma att vi åt på BK åxå =)
Nu har vi precis satt oss i soffan för att se på Last King of scottland som går på tv. Innan vi satt oss så va vi ut på en promenad med hundarna.
Och de va helt perfekt för Lukas sele passade på Pimpen och då fick ju Harry ta Pimpens sen hade ju Lukas fått en ny.
Rätt skönt när hundarna bara spatserar.
Men Pimpen går ju som en delfin som hoppar upp ur havet. Upp och en mjuk båge ner, tar ett steg sen upp och en mjuk båge ner och...ja ni hajjar nog =)
Han va dock väldigt duktig när jag cyklade med honom förut. Va mycket lugnare när dom andra hundarna inte va med och drog inte utan joggade brevid cykeln. Och Lukas gick som en klocka som vanligt.
Ska försöka att ta mej orken att gå promenader en och en med dom lite oftare. Lättare att träna dom när dom är ensamma.
Som ni ser har de vart lite mer fart idag än vanliga dagar.
I morgon har KDR race ute på flygfältet så Johan ska väl ut och köra med sin bil.
Nu börjar snart filmen så nu får de va slutskrivet =)
Ha de gott
Kram

 
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: